Φθινόπωρο 2016: Τα 5 ολοκαίνουρια στυλ που θα αγαπήσεις

Νέα σεζόν και φυσικά αφού σιγά-σιγά αρχίζουμε και αφήνουμε πίσω μας το καλοκαιράκι, ο νους μας τριγυρνάει στα ρούχα μας.

Τι θα φορεθεί το φθινόπωρο; Ποιες είναι εκείνες οι τάσεις της μόδας που θα αγαπήσουμε τη νέα σεζόν;

Διάβασε παρακάτω και μάθε ποιες είναι εκείνες οι τάσεις της μόδας που θα αγαπήσεις το φθινόπωρο.

Δέρμα

Χειμώνας χωρίς δέρμα, δεν είναι χειμώνας. Και δεν πρόκειται για ολοκαίνουργια τάση αλλά για μια τάση που φέτος μας παρουσιάζεται κάπως διαφορετική και την διαφορά την κάνει η λεπτομέρεια!

Και φέτος λοιπόν οι διάσημες πασαρέλες κατάφεραν να αναδείξουν το δέρμα σαν ένα από τα κυρίαρχα τρεντ μόδας με το δέρμα να γίνεται το βασικό στοιχείο όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ όπως τα παπούτσια, τις τσάντες καθώς και τις φούστες και τα τζάκετ.

Τα δερμάτινα καλσόν κυριάρχησαν όπως ήταν αναμενόμενο στις φθινοπωρινές και χειμερινές πασαρέλες σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές αλλά η τάση μας κέρδισε στις περιπτώσεις που το δέρμα σε στιλ γιλέκο ή γιακά ολοκλήρωνε το λουκ των μοντέλων.

Στον οίκο Mulberry είδαμε το δέρμα στην πιο γυαλιστερή και συνθετική εκδοχή του να γίνεται το βασικό υλικό σε ολόκληρα σύνολα αφού να μακριά δερμάτινα μανίκια αλλά και τα βολάν ήταν και αυτά δερμάτινα.

Εντυπωσιακά ήταν και τα κομμάτια που ήταν δερμάτινα μέχρι ψηλά στον λαιμό. Σαν λεπτομέρεια ή από επάνω μέχρι κάτω, εσύ αποφασίζεις πώς θα υιοθετήσεις την κυρίαρχη – και πιο σέξι- τάση της φετινής σεζόν.

Πολύχρωμες γούνες και γουνάκια:

Η γούνα ήταν, είναι θα είναι ένα από τα αγαπημένα χειμερινά τρεντ των διάσημων σχεδιαστών και άοχι άδικα. Φέτος οι διάσημες πασαρέλες γέμισαν γούνες είτε σε ολόκληρα κομμάτια ή σε διάσπαρτα κομμάτια σε ρόλο λεπτομέρειας στις εμφανίσεις των μοντέλων.

Η γούνα φέτος αποκτά δημιουργική πνοή στην πασαρέλα όπως στα σόου του Michael Kors για παράδειγμα που έχει φλόραλ σχέδια και είναι άκρως εντυπωσιακή.Στον Jason Wu τα κρεμα και μαύρα γουνάκια σε ζεστά υλικά ολοκληρώνουν τα ήδη τέλεια ρούχα των μοντέλων ενώ στoν Clavin Klein τα γουνάκια-κολάρα δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με τις κολεξιόν του Roksanda.

Λεπτομέρειες ή ολόκληρα κομμάτια μόδας, η απόφαση είναι δική μας.

Λατρεμένες φούστες:

Η τάση που αποθέωσε μέσα από τα σόου του σχεδόν κάθε σχεδιαστής θέλει τις μίντι φούστες και εκείνες που γενικά φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο να αναδεικνύονται σαν μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν!

Τα λουκ στα σόου του οίκου Herve Leger είχαν πιο “ζεστά” υλικά ενώ στον οίκο Prabal Gurung ξεχώρισε η δαντέλα στο τελείωμα. Πολλές φορές οι φούστες κάτω από το γόνατο θεωρούνται το επιλογές για τις καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο αφού αποσπούν την προσοχή από τα πόδια μιας και δεν τα αφήνουν σε κοινή θέα αλλά ταυτόχρονα είναι εντυπωσιακές και βολικές.

Οι φούξια ψηλόμεσες φούστες του οίκου Altuzarra αποτυπώνουν τέλεια την τάση αλλά και οι επιλογές που παρουσιάστηκαν στα σόου των οίκων Calvin Klein και Michael Kors ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Κομμένα παντελόνια και κιλότ:

Φέτος το μήκος στα παντελόνια αφήνει σε κοινή θέα τον αστράγαλο μας και αυτομάτως το ντύσιμο μας αλλάζει. Γενικά τα παντελόνια έρχονται κάτω από το γόνατο και πάνω από τον αστράγαλο και το κόψιμο τους στο τελείωμα κολακεύει το πόδι μας.

Οι εντυπωσιακές κιλότ του Lacoste αλλά και τα cropped παντελόνια στον Monse ταιριάζουν τέλεια με λεπτομέρειες γούνες αποδεικνύοντας πως τα παντελόνια που ακουμπούν στο έδαφος δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι.

Πολύ μακριά παλτό:

Έχουμε δει τα παλτό σε διαφορετικά υλικά και με πολλά και διάφορα σχέδια αυτό όμω ςπου δεν είχαμε δει εδώ και καιρό και φέτος έχει κατακλύσει τις πασαρέλες είναι η τάση που θέλει τα παλτό να ακουμπούν στο πάτωμα.

Στον Topshop Unique τα πολύ μακριά παλτό είναι σε μιλιτέρ στιλ ενώ στον Burberry βλέπουμε μια κόκκινη γραμμή καθώς πλησιάζουμε προς τα κάτω. Στον Christopher Kane τα παλτό παρουσιάζονται τυλιγμένα ενώ το πάντα fashionable καθαρά βρετανικό στιλ αναδεικνύεται στα σχέδια του Mulberry.

Διάβασε ποια είναι τα fashion trends για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016-17.