Ποιος ο 25χρονος που θέλει να μοιάσει στην Kim Kardashian. Tα καταφέρνει;

Στις μέρες μας, η πλαστική χειρουργική μπορεί να κάνει μέχρι και θαύματα. Σε αυτό ελπίζει και ο 25χρονος Jordan Parke, που πληρώνει όσο όσο, έχοντας βαλθεί να μοιάσει στην Kim Kardashian!

Κι όμως…

Ο νεαρός ξεκίνησε να φουσκώνει τα χείλη του πριν προχωρήσει στα μάγουλα του, ενώ πλέον έχει παραμορφωθεί από τις πολλές επεμβάσεις. Ο εθισμένος με τις πλαστικές, Jordan έχει ξοδέψει χιλιάδες λίρες για να φτάσει στο στόχο του, ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι οι πλαστικές, του έχουν κοστίσει σχεδόν 150.000 λίρες.

Λιποαναρρόφηση, εμφυτεύματα στο πηγούνι και δύο επεμβάσεις στη μύτη είναι μεταξύ εκείνων που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος έγινε πρωτοσέλιδο ξανά πέρυσι όταν είχε πρόβλημα με τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν σε μια πλαστική επέμβαση.

Τώρα όμως, νιώθει ότι έχει πιο φυσική εμφάνιση.

«Λοιπόν εγώ τώρα δεν είμαι πάρα πολύ φυσικός αλλά πιο φυσικός από πριν. Λατρεύω τα ψηλά ζυγωματικά όπως της Κιμ Καρντάσιαν, αυτό τα κάνει να μοιάζουν εκπληκτικά. Είχα κάνει ενισχύσεις και πριν αλλά ποτέ τόσο πολύ. Φαίνονται τόσο σκαλιστά, τα αγαπώ» λέει ο ίδιος. Καθώς επίσης έχει κάνει μια πλαστική στη μύτη, σχεδιάζει τώρα και μια τρίτη.

«Αγαπώ τις διαδικασίες όπως αυτή. Τονίζει ο, τι άλλο έχω πληρώσει στο πρόσωπό μου» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει ότι δεν αισθάνεται τον πόνο και είναι στην ευχάριστη θέση να προχωράει με τις θεραπείες χωρίς καν να νιώθει τα μάγουλα του μουδιασμένα.

Παρά το γεγονός ότι δέχεται πολλά σχόλια για το παραμορφωμένο πλέον πρόσωπο του, εκείνος δε δίνει σημασία και συνεχίζει κανονικά να φτάσει στο στόχο του και να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είναι το είδωλο του.

Δεν τον απασχολούν ούτε τα χρήματα, ούτε ο πόνος ούτε τα επικριτικά σχόλια που εισπράττει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μοιάσει στην Καρντάσιαν.

Διαβάστε ποιες Ελληνίδες υπήρξαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους.