Fashion O’ Clock: Οι νέες τάσεις για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017 και τα must have κομμάτια

Τα fashion weeks έχουν τελειώσει εδώ και μερικούς μήνες και αισίως έχουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017.

Αρκετές ήταν οι νέες ιδέες, από διάφορους σχεδιαστές, που συζητήθηκαν, ενώ φυσικά δεν έλειψε και η αναβίωση παλαιότερων trends δοσμένη με έναν πιο μοντέρνο τρόπο.

Το θετικό είναι πως υπάρχουν αρκετά trends τα οποία ακολουθούσαμε από το 2015 και όπως φαίνεται είχαν μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό, οπότε παρέμειναν μέχρι και τώρα.

Ποια είναι όμως τα γυναικεία ρούχα που ξεχώρισαν από όλους τους μεγάλους οίκους μόδας και που θα φορεθούν τον φετινό Χειμώνα;

Τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017!

80s Ντύσιμο

Στα 80s υπήρχαν οι καλύτερες ρετρό εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ. Δερμάτινα ρούχα, φούστες από τούλι, animal print παπούτσια και άκρως θηλυκά υφάσματα είναι μερικά από τα στοιχεία που απαρτίζουν το στυλ της συγκεκριμένης δεκαετίας. Μπορείς να το πεις και glamorous rock and roll style!

Ρούχα με πιέτες

Οι πιέτες έκαναν την εμφάνιση τους στις πασαρέλες από τον περσινό Χειμώνα, ενώ συνέχισαν να είναι μέσα στην μόδα και το καλοκαίρι. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, θα μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας φορέματα και φούστες με πιέτες και να είμαστε in Fashion.

Αρκετοί ήταν οι οίκοι που υποστήριξαν το συγκεκριμένο trend, με πιο θερμούς υποστηρικτές τον Gucci, Fendi, αλλά και ο Alessandro Michele, ο οποίος συνδύασε τις midi φούστες με τα δαντελωτά εσώρουχα και δημιούργησε μια πολύ δελεαστική πρόταση.

Βελούδινα και σουέντ υφάσματα

Τα βελούδινα υφάσματα είναι από τα must του χειμώνα, μιας και πέραν του ότι είναι αρκετά ζεστά, ξεχωρίζουν για την διακριτική τους λάμψη που κάνει την εμφάνιση μας ακόμη πιο φινετσάτη.

Για όσες όμως δεν είναι λάτρεις του βελούδου, μπορούν να επιλέξουν σουέντ κομμάτια, τα οποία είναι εξίσου κομψά. Το σουέντ ύφασμα εξακολουθεί να μας χαρίζει φινέτσα από το 2015, ενώ μπορούμε να το συναντήσουμε τόσο σε ταγιέρ με παντελόνι, όπως μας πρότεινε ο Ralph Lauren, όσο και υπέροχα παλτά, όπως είδαμε από τον σχεδιαστή Narciso Rodriguez.

Δερμάτινα ρούχα

Και κάπου εδώ έρχεται το Rock and Roll ύφος που σας αναφέραμε και στην αρχή. Δέρμα και πάλι δέρμα, είτε μιλάμε για σακάκια και μακριά παλτό είτε για φούστες, φορέματα και παντελόνια.

Μπορούν να συνδυαστούν με κομμάτια από δαντέλα και έντονα χρώματα, όμως η πρόταση του David Koma για τα δερμάτινα παντελόνια ήταν και αυτή που εντυπωσίασε τους πάντες, καθώς πρότεινε να συνδυάζονται με πουλόβερ με έναν ώμο και βαθύ ντεκολτέ.

Διάβασε πώς να είσαι άψογα ντυμένη στο γραφείο με ένα μόνο ρούχο.