Body Love για… τεμπέλες: Οι πιο εύκολες ασκήσεις που θα τονώσουν το σώμα σου

Αν ο διάδρομος του γυμναστηρίου σε κάνει να νιώθεις σαν χάμστερ σε εργαστήριο και η σκέψη των αεροβικών ασκήσεων μπροστά σε άγνωστες γυναίκες σου προκαλεί άγχος τότε α) είσαι ΠΟΛΥΦΙΛΗΜΟΥ και β) θα λατρέψεις το παρακάτω σετ ασκήσεων.

Ανησυχείς επειδή δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό στο σπίτι για να κάνεις γυμναστική; Δε θα έπρεπε!

Ευτυχώς για σένα υπάρχουν κάποιες απλές ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου αλλά και όπου αλλού θέλεις χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο όργανο γυμναστηρίου.

Οι ασκήσεις που έχω να σου προτείνω χρησιμοποιούν στην ουσία το βάρος του σώματος σου ως αντίσταση. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτές οι απλές ασκήσεις γυμναστικής είναι το ίδιο αποτελεσματικές με εκείνες που κάνεις στο γυμναστήριο ή όταν χρησιμοποιείς κάποιο αντίστοιχο όργανο.

Οι ασκήσεις που χρησιμοποιούν το βάρος σου για αντίσταση είναι λειτουργικές επειδή μπορείς να μετακινηθείς ελεύθερα χωρίς να χρειάζεται να είσαι προσκολλημένη στα όργανα.

Μπορείς, λοιπόν, να τις κάνεις ακόμα κι όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι όπως για παράδειγμα όταν προσπαθείς να τοποθετήσεις κάτι ψηλά στα ράφια ή όταν σκύβεις να πάρεις τις σακούλες με τα ψώνια.

Η Astrit McGuire ετοίμασε ένα 10λεπτο σετ με βαράκια που θα τονώσουν όλο σου το σώμα χωρίς να κουραστείς πολύ. Τέλεια δηλαδή!

Βάλε το κολάν σου, δυνάμωσε την μουσική και ξεκίνα.

Διαβάσε πώς να πετύχεις το απόλυτο trend ab cracks στο σώμα σου.