Ποια πασίγνωστη ηθοποιός: “Δεν έχω βαφτίσει το παιδί μου. Δεν πιστεύω στον Θεό” [video]

Ποια γνωστή ηθοποιός έκανε αυτή την δήλωση;

Tον τελευταίο καιρό, πολλοί άνθρωποι της showbiz έχουν τοποθετηθεί για τις θρησκευτικές τους αντιλήψεις και πεποιθήσεις.

Άλλοι τόσοι, είναι εκείνοι, που μιλούν ανοιχτά για το μυστήριο της βάφτισης, για το αν έχουν βαφτίσει τα παιδιά τους ή γιατί τα βαφτίζουν… ετεροχρονισμένα.

Μετά τη Δέσποινα Βανδή, η οποία βάφτισε τον γιο της σε ηλικία 9 ετών, μια ηθοποιός εξομολογείται πως δεν έχει βαφτίσει το παιδί της επειδή δεν πιστεύει στον Θεό.

Ο λόγος για τη Σοφία Μουτίδου μίλησε στις κάμερες, με αφορμή την χθεσινή της πρεμιέρα στο Mayor και όταν ρωτήθηκε αν θα βαφτίσει το παιδί της, δήλωσε ότι ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει την κόρη της είναι πως δεν πιστεύει στον Θεό.

«Οι γονείς που δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους δεν το κάνουν για να επιλέξουν τα παιδιά τους τη θρησκεία. Ούτε εγώ το έχω βαφτίσει και ο λόγος δεν είναι αυτός” δήλωσε η Σοφία Μουτίδου και προσέθεσε:

“Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελα, δεν πιστεύω στον Θεό. Το αν η Δήμητρα θα διαλέξει ή όχι είναι δικό της θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μουτίδου:

Δείτε την όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή.