3+1 τροφές που θα σου χαρίσουν τους κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσουν! Άνοιξε το ψυγείο ΤΩΡΑ

Όποιον διατροφολόγο και αν ρωτήσεις, θα σου τονίσει πως οι κοιλιακοί δεν αποκτούνται εύκολα αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Θέλει σίγουρα προσπάθεια, σωστή διατροφή και γυμναστική.

Αρχικά, μην αμελείς τις προπονήσεις σου, μην τσιμπάς από εδώ και από εκεί και αν θες έξτρα συμμάχους για να καταφέρεις να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι, τότε πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου τις παρακάτω 4 μαγικές τροφές:

– Πλούσιο σε πρωτεΐνη, κάλιο και προβιοτικά το γιαούρτι είναι η απόλυτη τροφή για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου.

Σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που κατανάλωναν γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά ή άπαχο γάλα, έχασαν πολύ πιο εύκολα το κοιλιακό λίπος σε σύγκριση με αυτά που δεν τα προτιμούσαν.

Όταν μιλάμε βέβαια για γιαούρτι εννοούμε το απλό. Απόφυγε αυτά που έχουν φρούτα, σοκολάτα, μαρμελάδες κλπ. καθώς κρύβουν αρκετά μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

– Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει το μεταβολισμό και επιτίθεται στο λίπος.

– Οι τροφές ολικής άλεσης σε γεμίζουν ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και φυσικά για να έχεις δύναμη να βγάλεις το απαιτητικό σου workout.

Οι φυτικές ίνες που περιέχουν αυτές οι τροφές σε βοηθούν να νιώθεις πλήρης για πολλές ώρες αφότου τα καταναλώσεις. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δε θα τσιμπήσεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

– Το απόλυτο σνακ είναι ένα και δεν είναι άλλο από τα ανάλατα αμύγδαλα. Σύμφωνα μάλιστα με Αμερικανούς ερευνητές, τροφές όπως τα αμύγδαλα βοηθούν στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Ρίξε, λοιπόν, σε ένα σακουλάκι 10-15 αμύγδαλα και κατανάλωσέ τα ως σνακ στο γραφείο ή μετά την προπόνησή σου.

Δείτε ποια είναι η νέα τάση για να αποκτήσεις ονειρεμένους κοιλιακούς.