Έσπασε τη σιωπή της η Πάολα: Τι είπε για τον καυγά της με τον Σάκη Ρουβά [video]

Η Πάολα βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης και ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει για τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και στον Σάκη Ρουβά με τον οποίο συνεργάζονται αυτή τη σεζόν στο Κέντρο Αθηνών.

«Είναι δυνατόν τώρα αυτό; Θα μπορούσε να έχει συμβεί, αλλά όχι σε σχήμα που είμαι εγώ. Απαγορεύεται. Νομίζω ποτέ δεν θα γίνει.

Όσα χρόνια θα υπάρχω σε αυτό το χώρο, δεν θα γίνει ποτέ. Είναι υποτιμητικό για εμένα πρώτον, το να μπω σε μια τέτοια διαδικασία εγώ.

Νομίζω ότι ό,τι σου συμβαίνει το φτιάχνεις και εσύ. Δηλαδή, το πως θα μου φερθεί η Δούκισσα νομίζω ότι είναι στο δικό μου χέρι.

Νομίζω ότι μπορεί να είμαι εγώ περίπτωση που τους φτιάχνω όλους έτσι. Δεν ξέρω αν είμαι υπεράνω αλλά δεν δέχομαι να γίνεται μια συνεργασία και να πλακώνονται στο ξύλο.

Αν δεν ταιριάζουμε δεν θα δουλέψουμε από την αρχή.

Μπορεί η Πάολα να διέψευσε το ότι πρωταγωνίστησε σε έναν άγριο καβγά, με το Σάκη Ρουβά μιας που το νυχτερινό κέντρο που συνεργάζονται είναι σε λειτουργία, όμως έγκυρη πηγή αναφέρει, πως το κλίμα ανάμεσά τους θυμίζει Σιβηρία.

Δείτε το βίντεο: