Ξέσπασε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Τι είπε για πρώτη φόρα μετά το Δρομοκαΐτειο

Τι δήλωσε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου μετά το Δρομοκαΐτειο;

Η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου πήρε εξιτήριο και περιέγραψε τα συναισθήματά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας freddo, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πλέον μια χαρά. Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου. Με τους γιατρούς τα έχω πολύ καλά. Μπαινοβγαίνω στο ίδρυμα, όμως σύντομα θα πάρω οριστικό εξιτήριο».

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βγήκε από το Δρομοκαΐτειο το Σάββατο το πρωί και αμέσως επικοινώνησε με τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο Σπύρο Μπιμπίλα, για να του μεταφέρει τα ευχάριστα νέα, ότι πήρε δηλαδή επιτέλους εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική.

Η υπόθεση της ηθοποιού από τα «Κλεμμένα όνειρα», συγκλόνισε την Ελλάδα και έγινε πρώτη είδηση στο σύνολο του Τύπου λόγω του εγκλεισμού της σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Λίγες μέρες μετά τον εγκλεισμό της, και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου, η ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι εξαιτίας περιουσιακών θεμάτων την έκλεισαν εκεί χωρίς τη θέλησή της.

Πλέον, όμως, η νεαρή ηθοποιός επανέρχεται στην καθημερινότητά της. Το ίδρυμα της χορηγεί άδειες δύο και τρεις φορές την εβδομάδα.

«Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, γεμάτο καλοσύνη. Έχουμε δουλέψει μαζί στην τηλεόραση και το θέατρο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τής έδωσε πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα του στο θέατρο. Και εκείνη του απάντησε: «Όπως εσύ ήσουν και είσαι δίπλα μου, θα είμαι και εγώ κοντά σου στις 28 του μήνα».