Ήρθε επιτέλους ο χειμώνας: Τα τρία απαραίτητα παιδικά παπούτσια

Τα παιδιά γεμάτα ενέργεια, παιχνίδι, δραστηριότητες, δύναμη και όρεξη για ζωή, έχουν ανάγκη για να θεωρείται ολοκληρωμένο το ντύσιμό τους, τρία είδη παπουτσιών με το πρώτο να υπερισχύει σαφέστατα των άλλων δυο.

Αρχικά τα sneakers, είτε το παιδί είναι δυο ετών είτε δεκαέξι τα λεγόμενα αθλητικά είναι τα πιο άνετα παιδικά παπούτσια που μπορεί να φορέσει στις δραστηριότητές του και στο σχολείο.

Σε πιο μικρές ηλικίες δίνουν τη δυνατότητα για πιο σταθερό βάδισμα, με αυτά μπορούν τα παιδιά μας να τρέξουν, να παίξουν, να νιώσουν άνετα αφήστε δε που συνδυάζονται με όλα τα ρούχα.

Έπειτα οι γαλότσες. Είτε μένουμε σε πόλεις που δεν βρέχει πολύ, όπως η Αθήνα είτε σε περιοχές που οι βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι έντονες, οι γαλότσες θα προφυλάξουν το παιδί από τα νερά της βροχής, από το να κρυώσει και να νιώσει άβολα μία βροχερή μέρα.

Δεν ενδείκνυνται όμως για μέρες που δεν βρέχει, γιατί το πόδι ιδρώνει πολύ, ενώ το πλαστικό ή καουτσούκ που περιέχει δεν είναι ότι καλύτερο.

Τέλος, ένα μποτάκι για τις κρύες μέρες που είναι και άνετο αλλά πάνω από όλα ζεστό ειδικά εκείνα που περιέχουν και γούνα μέσα.