Συνέλαβαν τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου

Γιατί συνέλαβαν τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου;

Μεγάλη λαχτάρα περίμενε τη γνωστή γυμνάστρια!

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Ρώμη, όπου και την… συνέλαβαν.

Ο λόγος για την Χριστίνα Πάζιου η οποία μαζί με τα μοντέλα, τον φωτογράφο και τον στυλίστα της βρέθηκε εκεί για τη φωτογράφιση της νέα καμπάνια της εταιρείας ρούχων με την υπογραφή της.

Ξεκίνησε η φωτογράφιση με τα μοντέλα αλλά και την ίδια την Χριστίνα Πάζιου ως μοντέλο της γνωστής εταιρίας και παρά το γεγονός ότι ο κόσμος σταματούσε για να τις κοιτάξει και κάποιοι άνδρες για να τις… φλερτάρουν εκείνες συνέχισαν να ποζάρουν στις γωνιές της αιώνιας πόλης.

Η γνωστή γυμνάστρια όπως αναφέρει το tlife, πήγε στη Fontana di Trevi, προκειμένου να κάνει μια άσκηση ισορροπίας σε κατακόρυφο και καταλάθος βρέθηκε μέσα στο συνριβάνι κάτι που δεν επιτρέπεται. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά, παρατήρησαν το γεγονός και πλησίασαν.

Τελικά οι τρεις καραμπινιέροι συνέλαβαν τη Χριστίνα Πάζιου και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Οι αστυνομικοί ήθελαν να μάθουν ποια είναι γιατί μπήκε μέσα στο χώρου του διάσημου συντριβανιού.

Μάλιστα η συνεννόηση ανάμεσά τους στάθηκε ακατόρθωτη καθώς εκείνοι δεν ήξεραν Αγγλικά και η Χριστίνα Πάζιου δεν ήξερε Ιταλικά.

Ευτυχώς χάρη στον υπεύθυνο της εταιρίας που οργάνωσε τη φωτογράφιση είχε πάρει την σχετική άδεια και εκείνος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα με τα σχετικά έγγραφα και εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε και μετά από μια ώρα στο τμήμα, η Χριστίνα αφέθηκε ελεύθερη.

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Σπαλιάρα.