Γιατί “ψυχράνθηκαν” Μίνα Αρναούτη – Φρόσω Κυριάκου: Τι άλλαξε στη σχέση τους

Τι άλλαξε στη σχέση Μίνας Αρναούτη – Φρόσως Κυριάκου;

Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, ο καιρός που οι δυο τους διασκέδαζαν ανέμελες στα μπαρ του Κολωνακίου, στα πρώτα τραπέζια των μπουζουκιών της Πειραιώς και στις μπροστινές ξαπλώστρες της Βουλιαγμένης έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Άλλωστε μεσολάβησε το πλέον τραγικό συμβάν που άλλαξε για πάντα τις ζωές τους… Μίνα και Φρόσω δεν τα λένε πια συχνά όπως μάθαμε πολύ πρόσφατα.

Και αυτό έγινε με πρωτοβουλία της Αρναούτη καθώς θεωρεί πως η παλιά φίλη της δεν την στήριξε όσο θα έπρεπε. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο όσο και δημόσια.

Οι δύο κοπέλες έχουν ακολουθήσει τελείως διαφορετική τακτική όσον αφορά στη διαχείρηση της δημοσιότητας.

Η μεν Αρναούτη έχει βγει και έχει πει την άποψή της για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ προκαλώντας την συμπάθεια αρκετών, την οργή πολλών περισσότερων.

Η Κυριάκου προσπαθεί να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν μιλάει, δεν δίνει συνεντεύξεις, προσπαθεί να περνά απαρατήρητη και να ξεχαστεί…

Το νέο στοιχείο είναι πως ενώ οι δύο κοπέλες εφόσον γίνουν δικαστήρια είχαν αποφασίσει να έχουν κοινό δικηγόρο, τώρα η κάθε μια θα έχει τον δικό της.

Λέμε και πάλι εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον φάκελο «Τροχαίο Παντελίδης» να μην έχει κλείσει και γίνουν δικαστήρια.

Μεταξύ τους μιλούν πολύ σπάνια αν και πρόσφατα κοινός τους φίλος από τα παλιά προσπάθησε να τις φέρει πιο κοντά.

Φαίνεται πως αυτά που τις χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τις ενώνουν.

Σημαντική λεπτομέρεια. Τι απαντούν και οι δύο όταν τους ρωτούν κοινοί γνωστοί αν μιλάνε; «Χαθήκαμε μωρέ» χωρίς ΠΟΤΕ να κατηγορήσει η μια την άλλη. Και αυτό λέει ΠΟΛΛΑ για ότι ενδεχομένως συμβεί στο μέλλον.

1 Response
  • Ανώνυμος
    25 Δεκεμβρίου, 2016

    τι να πιστεψω?τιποτα,που να ξερω εγω τι γινεται με τισ π…