Βόμβα για Τζορτζ Μάικλ: Από τι πέθανε, πραγματική αιτία θανάτου, AIDS / HIV

Ποια τα παραγματικά αίτια θανάτου του George Michael και τι γράφεται σε ξένα sites για AIDS / HIV και πνευμονία;

Ο Τζορτζ Μάικλ, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Wham που κατόπιν έκανε επιτυχημένη σόλο καριέρα, απεβίωσε στο σπίτι του στο Λονδίνο σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ο Μάικλ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι του», σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του καλλιτέχνη, τον οποίο επικαλείται το ΒΒC.

Με μια λιτή ανακοίνωση ο μάνατζερ του διάσημου τραγουδιστή, έκανε γνωστό το δυσάρεστο νέο του θανάτου του, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, χωρίς να αναφέρεται από τι πέθανε ο George Michael.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο Τζορτζ Μάικλ «πέθανε ήσυχα» στον ύπνο του. Η οικογένειά του ξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος έφυγε από τη ζωή στο σπίτι, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».

Αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του George Michael, Μάικλ Λίπμαν, ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την Κυριακή (25/12/2016) στις 13:42, ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στην κατοικία του στο Όξφορντσιρ. Η τοπική αστυνομία κατέφθασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι των Χριστουγέννων και επιβεβαίωσε το θάνατο του.

Οι τοπικές αρχές χαρακτηρίζουν το θάνατό του ως «ανεξήγητο, όμως όχι ύποπτο». Τα ακριβή αίτια του θανάτου του George Michael, θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια νεκροψίας.

Παρ’ όλα αυτά, πολλά διεθνή ειδησεογραφικά μέσα κάνουν λόγο για ασθένεια του Τζορτζ Μάικλ από AIDS/HIV, γεγονός που αποτέλεσε την αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με την έρευνα του GossipLife.gr σε σχετικά δημοσιεύματα, ο George Michael είχε AIDS / HIV εδώ και χρόνια και πέθανε από επιπλοκές, μεταξύ των οποίων και η πνευμονία.

Οι φήμες οργιάζουν και κάνουν λόγο για τον σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ το 1991, Anselmo Feleppa, ο οποίος πέθανε το 1993 από AIDS και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο George Michael είχε δηλώσει για το γεγονός: “Είχα τρομοκρατηθεί. Νόμιζα οτι θα μπορούσα να έχω τη νόσο και εγώ. Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την οικογένεια μου – δεν ήξεραν καν οτι είμαι gay”.

Ο George Michael θα μπορούσε να έχει κολλήσει AIDS / HIV από τον σύντροφο του και να το πάλευε εδώ και 25 χρόνια. Από την άλλη, ο Τζορτζ Μάικλ είχε πολλές άλλες ελεύθερες ανώνυμες σχέσεις τη δεκαετία του ’90.

Σημειώνεται οτι την ίδια στιγμή, οι υποστηρικτές του Τζορτζ Μάικλ διαψεύδουν τις φήμες για AIDS / HIV στο Twitter, ενώ η οικογένεια του δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο περαιτέρω.