Ράκος ο Λάκης Λαζόπουλος: “Eίναι ένα πληγωμένο αγρίμι και πρέπει να…” [video]

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένα πληγωμένο αγρίμι αυτή τη στιγμή και εγώ θα πρέπει να σταθώ δίπλα του».

Το ρόλο του Λάκη Λαζόπουλου όσον αφορά στην ανάδειξη της κυβέρνησης κλήθηκε να σχολιάσει στο La Biri Biri ο Κώστας Πρέκας. Ο ηθοποιός ο οποίος στο παρελθόν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε:

«Βεβαίως καταλαβαίνω το νόημα της ερωτήσεως, αν και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ. Γιατί… για αυτό το λόγο:

Επειδή αυτή η κατακραυγή εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου τον έχει πληγώσει πολύ. Ξέρετε, ο Λάκης αυτή τη στιγμή περνάει τις δυσκολότερες μέρες του.

Δεν έχει σημασία το τι είχε πει για εμένα, το τι είχε πει για την Ντενίση, γιατί είχε πει για τόσους ανθρώπους. Εμείς ονειρευόμαστε ακόμα. Εμείς είμαστε οι στυλοβάτες του ελληνικού θεάτρου και η Ντενίση, αλλά και εγώ. Ο Λάκης Λαζόπουλος τον οποίο, όλοι εμείς που μας κατηγόρησε κάποτε, τον έχουμε συγχωρέσει.

Είναι ένα πληγωμένο αγρίμι αυτή τη στιγμή και εγώ θα πρέπει να σταθώ δίπλα του. Εμείς δεν έχουμε καμία έχθρα. Θα πω όμως ότι η σάτιρα την οποία υπηρετούσε, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική σάτιρα.

Αυτό έχω να πω, και να του ευχηθώ τα καλύτερα και να ηρεμήσει. Έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα: να κάνει προπαγάνδα μέσα από την εκπομπή του για το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα. Κι αυτό το αποτέλεσμα έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό.»