Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2017: Τα 6 καλύτερα πάρτι για ένα αξέχαστο βράδυ από 10 ευρώ

Δεν έχετε σκοπό να το κουνήσετε από το σπίτι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μέχρι (τουλάχιστον) τις 4.00 το πρωί; Έχουμε έξι ολόκληρα πάρτι που θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Μπορεί τα αρχικά σχέδια να περιλαμβάνουν οικογενειακό τραπέζι, παρεΐστικη μάζωξη, χαρτιά και αλκοόλ στο σπίτι, αλλά ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι μια πρωτοχρονιάτικη έξοδος δεν είναι πάντα δελεαστική;

Ειδικά σε μια πόλη σαν την Αθήνα, που το γλέντι κρατάει μέχρι το επόμενο πρωί –ενίοτε και μεσημέρι. Ιδού μερικά από τα καλύτερα πράγματα που θα συμβαίνουν στην πόλη την ώρα που θα αποφασίσετε να βγείτε –ακόμα κι αν είναι στις 4.00 ή στις 5.00 το πρωί.

Extravaganza Party στο six dogs
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το six dogs μας καλεί να πάρουμε μαζί μας γυαλιά ηλίου, για να χορέψουμε μέχρι το πρωί, σε ένα μεγάλο Πρωτοχρονιάτικο party με την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης, από κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Djs: Lex, Pan, BODJ, Anestie Gomez, ClubKid, Kreon, Tolis Q και Mr.Statik. Η είσοδος κοστίζει 10€.

80s-90s Smash Hits στο Φουάρ
Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, Μοναστηράκι

Είστε λάτρεις της νοσταλγίας; Θέλετε να χορέψετε με ύμνους αλλοτινούς, υπό τους ήχους των Duran Duran, Alphaville, Madonna, Pet Shop Boys, New Order, Depeche Mode, Eurythmics, Samantha Fox, 2 Unlimited, Salt n’ Pepa, Dr.Alban, Mc Hammer και πάει λέγοντας; Το πάρτι του Φουάρ έχει ελεύθερη είσοδο, ξεκινά στη 1.00 και κρατάει… μέχρι το πρωί.

Trashformers στο KooKoo
Ιάκχου 17, Γκάζι

Νοσταλγίας… συνέχεια, με τα αγαπημένα trash κομμάτια των παιδικών μας χρόνων –από Μπρίτνεϊ μέχρι Άννα Βίσση, και από Βασίλη Καρρά μέχρι Μακαρένα– στο πάρτι που έγινε θεσμός, και πλέον έχει και πρωτοχρονιάτικο edition. Η δράση ξεκινά στις 00:37 ακριβώς, και εννοείται ότι κρατά μέχρι να ξημερώσει –ίσως και λίγο πιο μετά. Η είσοδος είναι 10€ με μπύρα ή κρασί, και κρατήσεις πραγματοποιούνται στο 2103450930.

AthensAfte(R)Hours στο MODU
Κολωνού 76, Μεταξουργείο

Εδώ όταν λένε after hours… το εννοούν! Αυτό το πάρτι θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί της Κυριακής, με τους Mikele & Romylos, Christian Cambas και Trixx να αναλαμβάνουν τα decks και να μας κάνουν να χορεύουμε… μέχρι το απόγευμα. Η είσοδος κοστίζει 10€, η μπύρα και το κρασί 5€ και το ποτό 7€.

Giant New Year’s Eve στο Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Γεράνι

To Ρομάντσο φέτος εμπνέεται από το φανταστικό κόσμο της Λάμψης, και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι όλο λάμψη. Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική Τόλμη και Γοητεία, εισβάλλουμε στα μυστικά αρχεία του κρυστάλλινου πύργου της Giant και διασκεδάζουμε παρέα με την αμφιλεγόμενη οικογένεια Δράκου.

Το dress code θα είναι αριστοκρατικό, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Βίρνα Δράκου την Πρωτοχρονιά και το ποτό θα ρέει άφθονο, σε open bar εκδοχή (όσο αντέχετε να πιείτε) με 25€ το άτομο.

New Year’s Eve στο Second Skin
Δαμοκλέους 8, Γκάζι

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα κρατήσει η δράση στο Second Skin, που θα έχει ανοίξει τις πόρτες του ήδη από τις 23.00, με ένα πολύ δυνατό line up πίσω από τα decks του: George Fakinos, Giannis Mantonanakis, George Papanikolaou, και Κώστας Ραμμ στο main stage και Dr. D στο Red Room. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το ποτό κοστίζει 5€.