Απασφάλισε ο Αλβάρο: «Δεν θέλω την περιουσία της Ωνάση. Απαιτώ μόνο τα…»

Τι δήλωσε ο Αλβάρο για το διαζύγιο και την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση;

Και ενώ ο Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο, εν διαστάσει σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση Roussel, ποζάρει στα social media τώρα τελευταία όλο και πιο συχνά με τη νέα του αγαπημένη Ντενίζ Σεβέρο, ο ίδιος αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του και να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν, ενόψει του διαζυγίου του από την Ελληνίδα χρυσή κληρονόμο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Βραζιλιάνος ιππέας, σχεδόν αγανακτισμένος μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διεκδικεί από εκείνη τη μισή της περιουσία, από αυτή δηλαδή που της άφησε ο αξέχαστος Αριστοτέλης Ωνάσης.

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου, μόνο όσα μου ανήκουν. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή.

Θέλω πίσω μόνο όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά» είπε ο Αλβάρο, αναφερόμενος στα μετάλλια και τις χορηγίες που είχε εξασφαλίσει όσο καιρό ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση.

Επίσης, όπως ο ίδιος υπονοεί, θέλει πίσω και τα άλογα που η εν διαστάσει σύζυγός του κρατάει, ανάμεσά τους και εκείνα που ανήκουν στην κόρη του Βιβιάν.