Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1: Ποιες εκπομπές ρίχνουν αυλαία

Ακόμα δεν μπήκε το 2017 και άρχισαν οι αλλαγές στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένα βήμα πριν από τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου ως σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και παρουσιαστής του «Ενικού».

Ωστόσο, ακόμα δεν υπέγραψε και η φαγωμάρα καλά κρατεί για το τι θα γίνει με τις Δευτέρες που πατροπαράδοτα πια προβάλλεται η εκπομπή του.

Τι θα γίνει με «Αρβύλα» –αυτή τη μία φορά το μήνα που θα τους βλέπουμε –, τι ώρα θα παίζει ο Θέμος με το «ΟΛΑ ξεκόλλα» και άλλα τέτοια καλά… Και να ήταν η μόνη αλλαγή που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1!

Οι τροποποιήσεις πάντως του προγράμματος που ετοιμάζονται θα είναι σαρωτικές σε μια προσπάθεια να ξορκίσουν το κακό και να ρεφάρουν αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ηδη σύμφωνα με τις πληροφορίες η σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» αλλάζει μέρα μετάδοσης και με τη νέα χρονιά μετακομίζει κάθε Παρασκευή στις 22.15 – αν δεν αλλάξουν πάλι γνώμη.

Επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πιέζει τα στελέχη του ΑΝΤ1 για αλλαγή μέρας και ώρας προβολής, βλέποντας την εκπομπή του να βουλιάζει στα μονοψήφια απέναντι από το «The Voice» του ΣΚΑΪ.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μια φορά έκανε πίσω στα «θέλω» του με τη «Μαμά», δεν θα τους τη χαρίσει και δεύτερη.

Ήταν να μην παραδεχτούν τη σχέση τους, από τη στιγμή που Αθερίδης – Καρύδη αποφάσισαν να ομολογήσουν δημοσίως ότι είναι μαζί, δεν έχουν αφήσει θεατρικό για θεατρικό, ταινία για ταινία και διαφήμιση για διαφήμιση που να μην κάνουν μαζί.

Τελευταίως μάλιστα παρουσίασαν και τη βραδιά αλλαγής του χρόνου στο Θησείο!