Ελληνίδα στο τουρκικό The Voice με ελληνικό τραγούδι: Ξινίλα και έκπληξη. Πέρασε τελικά; [video]

Κατάφερε η Ελληνίδα μουσουλμάνα να περάσει στην επόμενη φάση του τουρκικού The Voice; Τι έγινε στο πλατό του Voice;

Την λες και λίγο τολμηρή τη συγκεκριμένη κοπέλα μιας και με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα τελευταία, θέλει θάρρος να πας σε τουρκικο διαγωνισμό τραγουδιού με ελληνικό τραγούδι.

Η νεαρή Aysun Hüseyin, μουσουλμάνα με ελληνική καταγωγή, επέλεξε να διαγωνιστεί στο τουρκικο The Voice με το τραγούδι «Όλα σε θυμίζουν» της Χαρούλας Αλεξίου.

Η ελληνικής καταγωγής παίκτρια του τουρκικού The Voice ανέβηκε στη σκηνή του show με το «Όλα σε θυμίζουν» της Χάρις Αλεξίου. Το κοινό ενθουσιάστηκε από την ερμηνεία της. Δε φαίνεται να συνέβη το ίδιο, όμως, με τους κριτές.

Η διαγωνιζόμενη που είναι από την Ελλάδα, μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, ήταν τολμηρή. Χαρακτηριστική ήταν οι έκφραση ορισμένων από τα μέλη της επιτροπής στην αρχή της εμφάνισης της παίκτριας. Η ξινίλα περίσσευε.

Όμως στην εκπνοή του τραγουδιού έγινε η έκπληξη.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν. Τα σχόλια βέβαια που ακολούθησαν έπειτα από τους τηλεθεατές της γειτονικής μας χώρας, ποικίλλουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος γύρισαν όλοι οι κριτές προς έκπληξη όλων αφού μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν είχε γυρίσει κανείς.

Δείτε εδώ το πλήρες βίντεο της Ελληνίδας στο τουρκικό The Voice: