Πέταξαν έξω τη Φρόσω Κυριάκου: Νέα επίθεση, απομόνωση και καινούργια κονέ

Ποια η νέα επίθεση στη Φρόσω Κυριάκου;

Με (αδικαιολόγητο;) μένος συνεχίζει να επιτίθεται ο Νάσος Γουμενίδης στη Φρόσω Κυριάκου, όπως κάνει τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε το νέο άρθρο του Γουμενίδη για τη Φρόσω Κυριάκου:

“Όσο και να προσπαθεί να το παίξει άνετη και χαλαρή η Φρόσω Κυριάκου το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της ζωής της. Τα συνεχή στοιχεία που βγαίνουν και την θέλουν εκείνη να βρίσκεται στο τιμόνι του οδηγού, του αυτοκινήτου μέσα στο οποόιο άφησε την τελευταία πνοή του ο Παντελής Παντελίδης, την έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Βλέπετε μέχρι και πρίν απο μερικούς μήνες τόσο η ίδια αλλά και η Μίνα Αρναούτη με τις καταθέσεις τους, ήταν στο απυρόβλητο. Πλεόν τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Φρόσω έχει απομακρυνθεί πολύ απο τα παρεάκια που είχε στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, ενω και οι «φίλες της» δείχνουν να μην θέλουν πολλές παρτίδες μαζί της.

Δεν θα ασχοληθώ με αυτά που κάνει η νεαρή μπαργούμαν… να ανοίγει και να κλείνει το προφίλ της στο Facebook να πετάει σαμπανιέρες σε club και άλλα «χαριτωμένα» που κάποιοι τα χαρακτηρίζουν κινήσεις πανικού.

Θα σταθώ σε κάποιους ανθρώπους που το πρώτο διάστημα βρέθηκαν όντως κοντά της και πλεόν δεν της σηκώνουν τα τηλέφωνα. Ανθρωποι «δυνατοί»¨που προφανώς βλέπουν αυτό που ζυγώνει και απομακρύνονται…ο ένας μετά τον άλλον.

Η ίδια απο την πλευρά της προσπαθεί να χτίσει νέες επαφές στην Γλυφάδα με κάτι τύπους που γελάει όλη η Ελλάδα μαζί τους… μόνο και μόνο για να δείχνει πώς είναι στον αφρό…

Όσο για την Μίνα; Είναι στην Αθήνα εδώ και δέκα μέρες και δεν έχει κάνει καμία επαφή μαζί της… γιατί άραγε;”

Σημειώνουμε οτι η Φρόσω Κυριάκου έχει διαψεύσει πολλές φορές οτι οδηγούσε το αμάξι του Παντελή Παντελίδη.

“Οτι θα οδηγούσα το αυτοκίνητο του Παντελή, ούτε σαν σκέψη δεν μου πέρασε από το μυαλό». Αυτά εκμυστηρεύτηκε σε εξαιρετικά κοντινό της άνθρωπο η Φρόσω Κυριάκου μετά από πίεση του Youweekly.gr να υπάρξει μια απάντηση στα δημοσιεύματα που βγήκαν μετά τις φωτογραφίες άπω την χαρτοπαιχτική λέσχη, το κείμενο που ενστερνίζεται η μάνα του Παντελή και την είδηση ότι υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει ότι άκουσαν την Φρόσω να λέει ότι εκείνη θα οδηγούσε το αυτοκίνητο του Παντελή το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα.