Δημοσίευμα φωτιά για Κατσούλη – Καραβάτου: Σίγουρο το «διαζύγιο» – Πανικός στο Ε

Τι συμβαίνει με Κατσούλη – Καραβάτου και την εκπομπή τους στο Έψιλον;

Δημοσίευμα έχει βάλει φωτιές για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, η διακοπή της εκπομπής τους στο Έψιλον, καθώς το «Έτοιμο το πρωινό» δεν πρόκειται να προχωρήσει πέραν της τελευταίας εβδομάδας του Ιανουαρίου.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή φέρνει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του καναλιού, με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω» να ξεκινά στις 8 το πρωί (αντί 7 όπως μέχρι τώρα) και να ακολουθεί η αντίστοιχη της Χριστίνας Λαμπίρη.

Το ρεπορτάζ του «Secret» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η πρωινή εκπομπή με τον Κατσούλη και την Καραβάτου κόβεται, με την τελευταία «καλημέρα» να προγραμματίζεται για το τέλος Ιανουαρίου.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, το «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» με την Κατερίνα Καινούργιου θα ξεκινά στις 8 το πρωί ώστε να καλυφθεί εν μέρει το κενό που δημιουργείται από τη διακοπή της καθημερινής πρωινής εκπομπής, ενώ θα ακολουθεί το «La Biri Biri» με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι Κατσούλης-Καραβάτου όσο και το Έψιλον μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κανένα επίσημο σχόλιο.