Πέθανε η θρυλική παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κέλλυ Σακάκου. Βιογραφικό

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο μετά τον ξαφνικό θάνατο της Κέλλυς Σακάκου.

Ο λόγος για την Κέλλυ Σακάκου, μια από τις πρώτες παρουσιάστριες και από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία πέθανε σήμερα το πρωί.

Η Κέλλυ Σακάκου εργάστηκε επί 30 περίπου χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ αφήνοντας εποχή.

Η Κέλλυ Σακάκου, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, μετά από επέμβαση στο ισχύο της.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε χάσει τον αγαπημένο της σύζυγο και σύντροφο ζωής Σπύρο Φασιανό, γεγονός που την είχε συγκλονίσει. Μέχρι που η καρδιά της την πρόδωσε, ύστερα από πολλαπλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Η Κέλλυ Σακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης και ήθελε να περάσει στη Φιλοσοφική με σκοπό να γίνει φιλόλογος, ωστόσο την κέρδισε η δημοσιογραφία στην οποία πρόσφερε πάρα πολλά.

Γεννημένη στην Αθήνα, εργάστηκε επί 30 χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ. Είχε αποφοιτήσει από τη σχολή υποκριτικής «Κατσέλη», καθώς ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Η συμμετοχή της, ωστόσο, σε ένα διαγωνισμό για τηλεπαρουσιάστριες της ΕΡΤ άλλαξε τα σχέδια της.

Η Κέλλυ Σακάκου ήταν μια από τις πέντε παρουσιάστριες που επελέγησαν-μεταξύ οκτακοσίων- και έτσι ξεκίνησε η πολυετής της διαδρομή, στη διάρκεια της οποίας κατόρθωσε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

«Έπρεπε να έχεις καλή εικόνα στο γυαλί και να τα λες ωραία» είχε πει περιγράφοντας τα τότε κριτήρια της επιλογής των παρουσιαστριών. Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες ’70 και ’80.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε χάσει τον σύζυγο της, ηθοποιό Σπύρο Φασιανό, γεγονός που την είχε συγκλονίσει, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα

Τι Πιστευεις;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.