Κέλλυ Σακάκου: Η τελευταία πράξη – «Δεν είμαι καθόλου καλά, υποφέρω…»

Από τι πέθανε η ιστορική παρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου;

Μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου, η Κέλλυ Σακάκου είχε πέσει σε βαρύ πένθος ενώ επιπλέον άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που την είχε καθηλώσει στο κρεβάτι.

Η Κέλλυ Σακάκου είχε χειρουργηθεί μάλιστα στο ισχίο, και από τότε δεν είχε καταφέρει να ξαναπερπατήσει, μένοντας καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Μέχρι που η καρδιά της την πρόδωσε, ύστερα από πολλαπλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Έφυγε ήρεμη και γαλήνια σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και όσους συναδέλφους της συνεργάστηκαν μαζί της και είχαν μόνο καλό λόγο να πουν για την αγαπημένη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Κέλλυ Σακάκου είχε να αντιμετωπίσει έναν Γολγοθά, καθώς βρίσκεται σε ακινησία, λόγω εγχείρησης που είχε κάνει στο ισχίο της.

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση… Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά.

Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη.

Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του», είχε πει η Κέλλυ Σακάκου στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα.