Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος ο νέος μελαχρινός σύντροφος. Φιλιά και αγκαλιές [φωτο]

Μετά το απίστευτο ξεμάλλιασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλους που ξέσκιζε με τα νύχια της τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κοτσοβό, η παρουσιάστρια κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από παντού.

Η ψυχολογία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν χάλια, καθώς δεν περίμενε πως θα βγει στην δημοσιότητα το θέμα, κάτι που της έφερε δυσκολίες και στην εκπομπή της, καθώς οι υπεύθυνοι του Alpha, την επέπληξαν για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε τον καιρό να περάσει ώστε να ξεχαστεί το θέμα και να αποφύγει δημοσιογράφους και ερωτήσεις που αφορούν το περιστατικό, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της έξοδο στο «Box Athens», όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρέα της.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως με την ομορφιά και τις έντονες καμπύλες της μαγνητίζει τα βλέμματα, οπότε δεν είναι λίγες οι φορές όπου δέχεται έντονο φλερτ από θαμώνες των μαγαζιών.

Έτσι κι αυτή την φορά, η Κωνσταντίνα απόλαυσε τον θαυμασμό και τα τρυφερά λόγια ενός γοητευτικού άντρα που για αρκετή ώρα διασκέδασαν μαζί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτός ο όμορφος και μελαχρινός άντρας φαίνεται να είναι ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε τις φωτογραφίες: