Άφωνη η Μενεγάκη: “Ξύπνησα τον Ματέο και του είπα…” [video]

Ποιες οι προσωπικές αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο;

Δεν μπορούσε να το πιστέψει η Ελένη Μενεγάκη πως όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατηθεί ξύπνια ώστε να πάει στο πάρτυ που την είχαν καλέσει, αλλά δεν πήρε χαμπάρι πως προσπαθούσαν να την ξυπνήσουν.

«Στολίστηκα, ντύθηκα, φτιάχτηκα, που να τα πω αυτά, δεν θα με πιστεύει κανείς. Πραγματικά θέλω να φέρω το βίντεο που με τραβάνε τα παιδιά μου και γελάγανε. Ντύθηκα, στολίστηκα για να βγω και νορμάλ ώρα έξω. Δηλαδή 21:30 ώρα να είμαι έτοιμη να βγω έξω.

Κι όπως στολίστηκα και φτιάχτηκα, έφτιαξε και μαλλί υπερθέαμα ο Βασίλης, με έβαψε η Ρούλα, γιατί άντε μια στο τόσο βγαίνω, ας είμαι περιποιημένη που θέλω να πάω σε γενέθλια, έτσι έμεινα…. Από τις 21:00 ξύπνησα 03:00. Πετάγομαι πάνω, με βλέπω στολισμένη, δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει.

Πάω μέσα στο μπάνιο, κοιτάζομαι, λέω βαμμένη, χτενισμένη, τι έπρεπε να κάνω; Ήρθα από τη δουλειά και δεν άλλαξα τίποτα; Ξυπνάω τον άνθρωπο, νύχτα του λέω «γιατί είμαι βαμμένη»; Μου λέει «δεν είχαμε πει θα πάμε σε κάτι γενέθλια»; Και λέω «γιατί δεν με ξυπνήσατε»;

Μου λέει «τι δεν κάναμε; Δες το βίντεο στο κινητό τι σου κάναμε». Παιδιά, σκυλιά, άπαντες από πάνω μου να χοροπηδάνε, να γελάνε, να με κοροϊδεύουν, μου σηκώναν πόδια. Εγώ εκεί… αλλά είχα πέσει πολύ ωραία στο κρεβάτι, δεν πειράχτηκε μαλλί τίποτα.

Λέω 03:00 δεν θα τους βρω εκεί, αλλά λέω μήπως ξυπνήσω τον Μάκη και πάμε πουθενά αλλού, αφού ξύπνησα ένα βράδυ; Όλο και κάτι θα λειτουργεί… Μου λέει «μέχρι τις 02:00 ήμουν ξύπνιος, σε περίμενα μήπως ξυπνήσεις» διηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τα έριξε στο φαγητό.

«Γιατί; Κάποτε ξενυχτούσα. Είχα φάει αργά. Εγώ δεν πρέπει να τρώω. Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Όταν τρώω, θέλω να κοιμηθώ… και μετά από 4 ώρες είμαι καλά.»

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη:

Διαβάστε γιατί στο νοσοκομείο Ματέο-Μενεγάκη.

1 Response
  • ΜΑΡΩ
    17 Ιανουαρίου, 2017

    Δεν ξέρει πια η Μενεγάκη τι βλακεία να πει για να έχει τηλεθέαση….Φτάνει πια με αηδίες και χαζές…..