Μενεγάκη- Ματέο: Σε ποιο εξωτικό μέρος πήγαν διακοπές. Φτώχεια καταραμένη [φωτο]

Με την γνωστή αέναη κίνηση που την διακρίνει η Ελένη Μενεγάκη εισήλθε την Πέμπτη το απόγευμα στην business class της Emirates, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Ματέο και τις δύο κόρες από τον γάμο της με τον κ. Γιάννη Λάτσιο.

Η Μενεγάκη πέταξε για το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σεϋχελλών, όπου θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο σε ένα luxury resort.

Προσγειώθηκε στις 6 στον εξωτικό προορισμό. Στο αεροπλάνο ήταν πολύ ευδιάθετη και ιδιαίτερα ζεστή με τις κόρες τις και τον σύντροφό της, Ματέο.

Όπως εκμυστηρεύθηκε φίλη της Μενεγάκη που την είδε λίγα 24ωρα πριν πετάξει σε παρέα η ατάκα της Μενεγάκη ήταν «πάω κάπου για να κάνω μπάνια», χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Παρά τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης-φέτος είναι μέχρι στιγμής η χειρότερη χρονιά της η Μενεγάκη αποφάσισε να αποδράσει για πολλοστή φορά εκτός συνόρων.

Και αν παλιότερα οι Μαλδίβες ήταν ο αγαπημένος της ταξιδιωτικός προορισμός, τα τελευταία δύο χρόνια έχει «κολλήσει» με τις Σεϋχέλλες, αφού και πέρυσι εκεί επέλεξε να υποδεχθεί το 2015, μαζί με τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι και οι δύο κόρες της παρουσιάστριας μένουν σύμφωνα με πληροφορίες σε μια εκπληκτική βίλα μέσα σε πολυτελές resort, το κόστος παραμονής της οποίας αγγίζει τα 2.000 ευρώ την ημέρα.

Θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Σάββατο, οπότε και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η Μενεγάκη θα πρέπει να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της.

Προς το παρόν όμως, απολαμβάνει παραλίες με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά σε ένα από τα πιο όμορφα νησιωτικά συμπλέγματα του Ινδικού Ωκεανού με ισημερινό κλίμα, μακριά από την Αθήνα του χιονιά των δύο τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, όπως λέει το παρασκήνιο, εκτός από τις βουτιές και τις χαλαρές έναστρες βραδιές, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει και κάποιες εκδρομές σε κάποια από τα εκατόν δεκαπέντε νησιά του συμπλέγματος των Σεϋχελλών.

Μάλιστα η παρουσιάστρια χθες λίγο πριν αλλάξει η χρονιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στη μια φαίνεται η ίδια να ποζάρει στον φακό φορώντας τη κουκούλα και την άλλη ένα ιδιαίτερο δέντρο που της τράβηξε την προσοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες: