Απίστευτες απειλές από Μίνα Αρναούτη: “Κοίτα μη βρεθείς κι εσύ σε καμία στροφή δρόμου σαν…” [φωτο]

Ποιες οι απειλές της Μίνας Αρναούτη;

Σημείο συνάντησης έχει γίνει το facebook της 30χρονης Μίνας Αρναούτη, η οποία φροντίζει καθημερινώς να δίνει τροφή για σχόλια στους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.

Οι διαπληκτισμοί φυσικά, δεν αφορούν μόνο τους υποστηρικτές και “εχθρούς” της Μίνας Αρναούτη, αφού πολλές είναι οι φορές που η ίδια επιδίδεται σε… ξεκατίνιασμα με γνωστούς της showbiz.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η γνωστή τραγουδίστρια, Σαμπρίνα, την οποία -κυριολεκτικά- ξεφτίλισε δημοσίως η Μίνα Αρναούτη.

Σε μια από τις καθημερινές και αλλεπάλληλες αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη λοιπόν, η ίδια φαίνεται πως εκτόξευσε απειλές, αυτή τη φορά όχι για μηνύσεις αλλά για το ότι κάποιοι ίσως θα έχουν την τύχη του… Παντελίδη.

Δείτε το σχόλιο της Μίνας Αρναούτη:

Διαβάστε ποιο το απίστευτο ξεκατίνιασμα Σαμπρίνας-Αρναούτη στο facebook.

2 Responses
  • ΒΙΚΥ
    13 Ιανουαρίου, 2017

    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η ΦΡΟΣΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ Η ΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ…ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ ΒΙΖΙΤΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ

  • Μαρια
    4 Φεβρουαρίου, 2017

    Οι φωτό της μονο για βίζιτα πείθουν πάντως σύμφωνα με την ηλικία της . Πολύ όμορφη κοπέλα αλλά το μονο πως θα προκαλέσει σκέφτεται ! Μια σεμνή κοπέλα δεν είναι έτσι ! Για βίζιτα πάντως έχει καλό βιογραφικό !