Ράπτη-Γιώρκας: Ποιος ο πραγματικός λόγος χωρισμού. Οριστικό τέλος ή όχι…

Τίτλοι τέλους για τη σχέση της Ελενας Ράπτη με τον Λούκα Γιώρκα έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Ελεύθερη κι ωραία είναι πάλι η Eλενα Ράπτη. Η σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα έκανε τον κύκλο της και έριξε αυλαία έπειτα από περίπου τρία χρόνια. Ένας χωρισμός που κάνει αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστόςΗ όμορφη βουλευτής Ελενα Ράπτη και ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας δεν είναι πια μαζί τραγουδιστής χώρισαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αλλά οι πρώτες φήμες για το τέλος του ειδυλλίου τους κυκλοφόρησαν στα στέκια της showbiz μέσα στις γιορτές.

Η Ελενα Ράπτη παρέμεινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Λούκας Γιώρκας ταξίδεψε στη γενέτειρά του, την Κύπρο, περνώντας την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του, κάτι που είχε να του συμβεί αρκετά χρόνια.

Οπως μετέφερε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα από το καλοκαίρι και μετά, καθώς διαπίστωσαν ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα για την επόμενη μέρα στη σχέση τους.

Η μεταξύ τους κρίση κλιμακώθηκε μέσα στο φθινόπωρο, γεγονός που τους οδήγησε τελικά στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το τέλος στον δεσμό τους γράφτηκε ήρεμα και πολιτισμένα. Μάλιστα, οι δύο πρώην φαίνονται αποφασισμένοι να κρατήσουν όσο γίνεται πιο χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Το ίδιο έκαναν εξάλλου καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, προσπαθώντας να μην απασχολούν πάρα πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελενα Ράπτη αυτή την εποχή πηγαινοέρχεται Θεσσαλονίκη – Αθήνα και τούμπαλιν, λόγω των υποχρεώσεών της στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Λούκας Γιώρκας, από την άλλη μεριά, βρίσκεται μόνιμα στην πρωτεύουσα, καθώς έχει αρχίσει live εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί του κέντρου.

Για την ιστορία, η εντυπωσιακή ξανθιά πολιτικός Ράπτη και ο πανύψηλος Κύπριος τραγουδιστής Γιώρκας γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2013 στη Θεσσαλονίκη, όταν εκείνος τραγουδούσε σε κάποιο μαγαζί της πόλης.

Η συμπάθεια υπήρξε αμοιβαία μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή. Εκείνος τη φλέρταρε και εκείνη κολακεύτηκε. Οι δυο τους, ωστόσο, έγιναν ζευγάρι περίπου δύο μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2014.