Ολική μετάλλαξη για Σαράντη Κρεμιζάκη: Η αλλαγή φύλου και ο πασίγνωστος πατέρας του. Ποιος είναι

Ποιος είναι ο πατέρας του Σαράντη Κρεμιζάκη;

Με τη βοήθεια της επιστήμης (τις υπηρεσίες της οποίας φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό) κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να «εξαφανίσει» κάθε στοιχείο του προηγούμενου εαυτού του προχωρώντας σε επεμβάσεις αφόρητου πόνου στα δόντια και τα ούλα, στη μύτη, στα χείλη, στη μετεμφύτευση φρυδιών και το φούσκωμα των «μήλων» στα μάγουλα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνεχίζει την υπερπροσπάθεια από λευκός να γίνει μελαψός, κάνοντας παράλληλα σκληρή γυμναστική για να φτιάξει γραμμωμένο σώμα καταναλώνοντας αφρικανικές ορμόνες. Κι όλα αυτά για να μοιάζει με Latino boy.

«Εγώ δολοφόνησα τον Σαράντη» αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» προβληματίζοντας και εξηγεί τους λόγους που έπαθε εξάρτηση από τις επεμβάσεις, θυμίζοντας σε πολλά την τακτική που ακολούθησε ο πρόωρα χαμένος σούπερ σταρ Μάικλ Τζάκσον.

Ο γιος του πρώτου ντράμερ των θρυλικών Olympians (προτού ακόμα το γκρουπ γίνει γνωστό) Μάνου Κρεμιζάκη έχει μπει σε κάθε πιθανή διαδικασία μεταμόρφωσης από το 2011 έως σήμερα.

«Τα τελευταία έξι χρόνια υποβάλλομαι σε πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις και συνεχίζω ακάθεκτος. Θέλησα να αλλάξω τελείως τον εαυτό μου για να μη μου θυμίζει σε τίποτα εκείνο το αθώο παιδάκι που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Γι’ αυτό με… δολοφόνησα!» λέει περήφανα.

Ο ποπ τραγουδιστής, που έχει ως καλλιτεχνικό πρότυπο τον Τζάστιν Μπίμπερ, έχει ξοδέψει, όπως ισχυρίζεται, πάνω από 10.000 ευρώ για να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνισή του, με έναν και μόνο τελικό σκοπό: «Θέλω από λευκός να γίνω μελαψός».

Μεταμόρφωση

Οι διαδικασίες για το total make over του Σαράντη Κρεμιζάκη, εκτός από επίπονες, είναι και συνεχείς.

«Ξεκίνησα φτιάχνοντας πρώτα τα δόντια μου που ήταν στραβά σε γιατρό στο Κολωνάκι που έχει εργαστεί στην Αμερική και γνωρίζει πολλά για τους διάσημους του Χόλιγουντ.

Μου έκανε ουλοπλαστική και κατόπιν μου έφτιαξε την οδοντοστοιχία ντύνοντάς την με πορσελάνη. Αλλαξα τα χείλη μου με ενέσιμη θεραπεία που επαναλαμβάνω κάθε έξι μήνες για να γίνουν πιο σαρκώδη και κατόπιν φούσκωσα ελαφρώς τα ζυγωματικά μου με ενέσεις κολλαγόνου σε δερματολόγο, πληρώνοντας συνολικά για τις πρώτες αυτές επεμβάσεις σχεδόν 5.000 ευρώ» λέει ο τραγουδιστής Σαράντης Κρεμιζάκης.

«Στη συνέχεια έκανα μετεμφύτευση φρυδιών! Η γιατρός πήρε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του κεφαλιού για να τα κάνουμε πιο πυκνά. Μετά έκανα πλαστική επέμβαση στη μύτη μου που είχε μια καμπύλη στη μέση και τέλος άλλαξα κούρεμα. Φυσικά και ήταν επίπονες οι επεμβάσεις, αλλά είχα τόσο τρέλα και ανυπομονησία να αλλάξω που δεν με ένοιαζε τίποτα» εξομολογείται.

Παράλληλα με τις αλλαγές στο πρόσωπο είχε αρχίσει σκληρή γυμναστική.

«Τρεις ώρες κάθε μέρα βρισκόμουν στο γυμναστήριο και επειδή βιαζόμουν να αποκτήσω ωραίο σώμα, γραμμώσεις και κοιλιακούς, έπαιρνα συμπληρώματα διατροφής, αφρικανικές ορμόνες, βιταμίνες και χάπια κρεατίνης. Γνωρίζω ότι έχω ταλαιπωρήσει τον οργανισμό μου, όμως έπρεπε να αλλάξω. Να μεταμορφωθώ, να μοιάζω με Ισπανό» λέει ο Σαράντης Κρεμιζάκης.

Το μεγάλο του στοίχημα είναι να αποκτήσει πιο μεσογειακό χρώμα. «Κάνω σολάριουμ ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί γνωρίζω τις αρνητικές επιδράσεις και τα προβλήματα υγείας που προκαλούν όταν το παρακάνεις».

Οσο για τα χρήματα που δαπάνησε, δηλώνει πως αν δεν ήταν η κρίση, θα είχε πληρώσει τα διπλάσια, αλλά ευτυχώς για εκείνον οι τιμές έχουν πέσει.

Ετσι ήταν ευκαιρία, όπως λέει, να ξεκινήσει τα τατουάζ! «Ηδη έχω καλύψει το μισό μου σώμα με χαβανέζικα και πολυνησιακά σχέδια» επισημαίνει. Οικονομικά λέει πως είναι ανεξάρτητος.

«Εχω κάνει επενδύσεις που μου αποφέρουν κάποια χρήματα, από χορηγούς, από τις εμφανίσεις μου αλλά και από το εστιατόριο του μπαμπά μου που είχε ανοίξει στη Βολιβία, γιατί εκεί έμενε μέχρι το 2007, όταν πέθανε, κι έχω κάποια κέρδη. Ο πατέρας μου με βοήθησε να αγαπήσω τη μουσική και το τραγούδι».

Γράφει τραγούδια, τα ερμηνεύει, γυρίζει βιντεοκλίπ και τα ανεβάζει στο YouTube, όπως το κομμάτι «Live me alone» που κυκλοφόρησε το 2013 από τη δισκογραφική του Αργύρη Ναστόπουλου των One και πιο πρόσφατα το «Your body is so hot», που φέρει την υπογραφή των Wild Joker & Arial Atres, που ανήκουν σε μεγάλη εταιρία στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Στο εξωτερικό

«Για τις εμφανίσεις μου στο εξωτερικό ευθύνεται ο Gok One. Μέσω διαδικτύου άκουσε τραγούδια μου και με προσκάλεσε το 2012 να εμφανιστώ στη συναυλία London Pride στην Trafalgar Square μπροστά σε 20.000 κόσμο, από όπου παρέλασαν τεράστια ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Rihanna, η Queen Latifah και ο Boy George, με τον οποίο γνωρίστηκα προσωπικά, όπως και με τον ράπερ του Τζάστιν Μπίμπερ.

Με έχει αναλάβει μάνατζερ πλέον που κανονίζει τις εμφανίσεις μου και συζητάει για συνεργασίες στο εξωτερικό. Μπορεί κάποιοι να με αμφισβητούν, όμως δεν με αφορά καθόλου.

Κοιτάζω τη δουλειά μου και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο. Φέτος το καλοκαίρι, για παράδειγμα, γύρισα το βιντεοκλίπ του τελευταίου μου τραγουδιού στη Μύκονο, όπου βρισκόμουν για εμφανίσεις. Εκεί γνωρίστηκα με τους Dsquared και τραγούδησα στο εντυπωσιακό πάρτι που έκαναν στο νησί» αποκαλύπτει ο Σαράντης Κρεμιζάκης.

Το τάλεντ σόου και οι προκλητικές δηλώσεις

Ο νεαρός, προκειμένου να γίνει γνωστός στη showbiz, δοκίμασε πριν από 10 χρόνια την τύχη του στο talent show χορού «So you think you can dance» παρουσιάζοντας τη χορογραφία του «Number 1» της Ελενας Παπαρίζου στη Eurovision.

Δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσει να προκαλεί το ενδιαφέρον εκπομπών με… trash εμφανίσεις, χορευτικά, μιμήσεις και προκλητικές δηλώσεις στις κάμερες. «Από το σόου με έκοψε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ηταν άρτια η χορογραφία μου, αλλά εκείνος είχε διαφορετική άποψη. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα το έχει μετανιώσει» λέει και συμπληρώνει με χαμόγελο ικανοποίησης:

«Ολα αυτά τα άφησα πίσω μου και πλέον ασχολούμαι σοβαρά με την καριέρα μου στην ποπ μουσική βιομηχανία εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων».

Διαβάστε για ποιον απίστευτο λόγο θα κάνει αλλαγή φύλου ο Σαράντης Κρεμιζάκης.