Πυρ και μανία η Σκορδά με τα νυχτοπερπατήματα του Λιάγκα: “Είναι νωρίς, εγώ δεν…”

Γιατί έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τα αναπάντεχα ξενύχτια του Γιώργου Λιάγκα;

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που έδειχναν τον Γιώργο Λιάγκα να διασκεδάζει έχοντας στο πλευρό του την πρώην του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευαγγελία Τσιορλίδα με πολλούς να κάνουν λόγο πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Αν και κάτι τέτοιο αποδείχθηκε στην πορεία ότι δεν ισχύει, το περιοδικό Ciao αποκαλύπτει πως η Φαίη Σκορδά έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τα νυχτοπερπατήματα του single πλέον Γιώργου Λιάγκα αφού θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς.

Στο περιοδικό Ciao διαβάζουμε:

«Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο είναι το γεγονός πως ενώ η ίδια έχει κυριολεκτικά κλειστεί στο σπίτι της και δεν πραγματοποιεί σχεδόν καμία έξοδο, δημόσια ή ιδιωτική, ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο βγαίνει διαρκώς, αλλά δε διστάζει και να φωτογραφίζεται δίπλα σε μια άλλη γυναίκα.

«Είναι πολύ νωρίς, ο χωρισμός μας είναι πολύ φρέσκος. Εγώ δε βγαίνω με κανέναν και δε φωτογραφίζομαι», φέρεται να λέει η Φαίη Σκορδά στους δικούς της ανθρώπους με το παράπονο να ξεχειλίζει.

Όσοι την ξέρουν συνηγορούν στο γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει πραγματικά κλειστεί στο σπίτι της και δε βγαίνει αυτή την εποχή παρά μόνο για τη δουλειά της και τις ανάγκες των παιδιών της.

Ήταν αυτονόητο λοιπόν να νιώσει πίκρα βλέποντας τον πρώην σύζυγό της να διασκεδάζει και να μη διστάζει να φωτογραφηθεί με άλλη γυναίκα, κάτι που έδωσε το δικαίωμα σε πολλού να πουν ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει.

Όλα αυτά ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο στη σχέση του πρώην ζευγαριού, η οποία περιγράφεται από τους γνωρίζοντες ως διαρκώς τεταμένη. Οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν βρει ακόμα τις ισορροπίες με τις εντάσεις ανάμεσά τους να είναι σε ημερησία διάταξη.

Έχουν μεν ως προτεραιότητα τους τα παιδιά, τα οποία ο Γιώργος Λιάγκας βλέπει όσο συχνά μπορεί. Οι συναντήσεις τους, όμως που γίνονται συνήθως με αφορμή τα παιδιά δεν είναι πολύ ευχάριστες και δεν είναι πάντα ήρεμες, καθώς οι δύο τους δείχνουν να έχουν αρκετά άλυτα θέματα ανάμεσά τους».

Διαβάστε από πού έδιωξε τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά.