Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με τηλεθεατή: «Άντε γεια! Κλείστε τον» [video]

Γιατί έγινε έξω φρενών με τηλεθεατή η Τατιάνα Στεφανίδου;

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Από τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η εισβολή Χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όπου πρόκειται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα.

Η παρουσιάστρια έβγαλε στον αέρα της εκπομπής γονείς από το σχολείο, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ήδη καταγγελίες για ξύλο στο χώρο του σχολείου, με κάποιους να υπογραμμίζουν την αδιαφορία της αστυνομίας σχετικά με το συμβάν.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια κάλεσε τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή να παρέμβει, εάν υπήρχε κάποιος που ήθελε να βγει στον αέρα, και λίγο μετά ήρθε η τηλεφωνική παρέμβαση, που έμελλε να κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια.

Ένας γονιός παιδιού από το σχολείο στο Πέραμα βγήκε επώνυμα στον αέρα και ζήτησε από την Τατιάνα Στεφανίδου να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά αντίθετα υπήρχαν ΜΚΟ και αριστεριστές που προκάλεσαν.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου αντέδρασε: «Ααα είστε Xρυσαυγίτης και πήρατε να υπερασπιστείτε αυτές τις πράξεις. Άντε γεια! Κλείστε τον παρακαλώ πολύ. Θα συνομιλήσω με τον Χρυσαυγίτη πήρε να υπερασπιστεί αυτή την πράξη; Κι ας με βρίσει η Χρυσή Αυγή όσο θέλει… ούτως ή άλλως το κάνει χρόνια, δεν με πειράζει».

Δείτε το διάλογο στο 2:39: