Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος: Σπρωξιές, μπουνιές σε δημόσιο καβγά. Ζήλεψε τη Σπυροπούλου

Ποιος ο δημόσιος καβγάς της Κατερίνας Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο;

Στα χνάρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φαίνεται πως βαδίζει η Κατερίνα Καινούργιου, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του YouWeekly.gr, η παρουσιάστρια έδωσε το δικό της δημόσιο ρεσιτάλ.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από το dimi’sblog του Youweekly.gr:

Οταν η Καινούργιου διάβαζε το κλεμμένο ρεπορτάζ του youweekly.gr από πρωινή κουτσομπολίστικη εφημερίδα, εκανε πλακίτσα και ειρωνευότανε σε ένα βαθμό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για τον καυγά της με τον Κοτσοβό, που στην τελική έκανε την τρέλα της.

Σήμερα όμως Κατερίνα μου ήρθε η σειρά σου.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες δικές μου, η Καινούργιου «πλακώθηκε» με τον Σταθοκωστόπουλο, τον πρώην φίλο της σε δημόσια παραλία, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων λουομένων.

Μιλάμε για σπρωξιές, βρισιές, μπινελίκια… άγριες σκηνές με τραβήγματα και σκηνές απείρου κάλλους!!!

Μάλιστα η Καινούργιου προσπαθούσε να φύγει από την παραλία και ο Σταθοκωστόπουλος την έριχνε πίσω στην ξαπλώστρα προκειμένου να καθίσει και να τον ακούσει.

Και το ρεπορτάζ του youweekly.gr δεν σταματάει εδώ.

Σας αποκαλύπτουμε ποιος ήταν ο λόγος που το ζευγάρι πλακώθηκε δημόσιος! Θα πάθετε πλάκα διότι….

Ο Σταθοκωστόπουλος κατηγορούσε την Καινούργιου ότι τον πήγαινε στην παραλία του Αστέρα για μπάνιο και παράλληλα ενημέρωνε τους παπαράτσι προκειμένου να την φωτογραφίσουν!!!

Ναι βρε κούτα, η Καινούργιου η παρουσιάστρια, πήγαινε με τον φίλο της για μπάνιο και έστηνε τους φωτογράφους για να την αποθεώσουν στα ιλουστρασιόν περιοδικά, δήθεν τυχαία.

Προσοχή αυτό δεν το λέω εγώ…

Ο πρώην φίλος της το φώναζε στην παραλία μαζί με κάτι «γαλλικά».

Κατερινάκι επειδή το τελευταίο διάστημα έχεις μια τάση να διαψεύδεις το youweekly.gr, επειδή ο Όμιλος δεν σας αφήνει να αναδημοσιεύεται φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τα περιοδικά και τα site, για το συγκεκριμένο σου δίνουμε την άδεια να το αναφέρεις, για να το διαψεύσεις…

Και τότε φιλενάδα θα γελάσει κάθε πικραμένος…Εδώ είμαστε!!!

Διαβάστε ποιο το απίστευτο on air ξεκατίνιασμα Καινούργιου-Μπαλατσινού.