Rising Star: Λάθος με Παντελίδη, παρεξήγηση Μάστορα-Βανδή, κόλλησε ξανά ο τοίχος [video]

Τι συνέβη στο Rising Star με τον Παντελίδη και πότε κόλλησε ξανά ο τοίχος;

Σοκαρισμένη η Δέσποινα Βανδή με τον παίκτη που ερμήνευσε “Λιώμα σε γκρεμό”.

Αντιδράσεις και παρεξηγήσεις προκάλεσε στον αέρα του Rising Star η επιλογή του Σταμάτη Χουχουλή να ερμηνεύσει το “Λιώμα σε γκρεμό” του Παντελή Παντελίδη.

Ο Χρήστος Μάστορας ήταν ικανοποιημένος από τον παίκτη του, αλλά όχι και οι υπόλοιποι κριτές, οι οποίοι σχολίασαν, σχετικά, αρνητικά την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου.

Μάλιστα, η κριτική της Δέσποινας Βανδή έφερε και την παρεξήγηση με τον Χρήστο Μαστορα, που αρχικά δεν κατάλαβε ακριβώς τι είπε ο frontman από τις Μέλισσες.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη, προφανώς μπερδεύτηκε με το σημερινό μνημόσυνο που έγινε στον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας πως σαν σήμερα σκοτώθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η εμφάνιση του Σταμάτη Χουχουλή που συγκέντρωσε 59%

Η εμφάνιση του Γιάννη Μητσόπουλου πέρασε στην επόμενη φάση με 69%

Κόλλησε ξανά ο τοίχος στο Rising Star

Με άνεση πέρασε στην επόμενη φάση του Rising Star η Περσεφόνη Μήλια, καθώς το 75% που συγκέντρωσε ο αντίπαλός της, Νίκος Θωμαϊδης, ήταν σχετικά εύκολο εμπόδιο.

Η παίκτρια του Χρήστου Μάστορα ερμήνευσε μαγικά το “Naci en alamo” σε μια υπέροχη διασκευή και κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στο show με 83%.

Βέβαια, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς γι’ ακόμα μία φορά ο τοίχος δεν σηκώθηκε! Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος αστειευόμενος, καθώς ο παίκτης του έμεινε εκτός, είπε στον Γιώργο Λιάγκα «Γιώργο, συγγνώμη, πρέπει να σηκωθεί ο τοίχος. Δεν σηκώθηκε».