Χαμός στο Survivor: Ποιος παίκτης από τους Μαχητές έχασε επίτηδες. “Πουλημένε ξεφτίλα” [video]

Ποιος παίκτης από τους Μαχητές έχασε επίτηδες τον αγώνα ασυλίας;

Στιγμές απείρου κάλλους ζήσαμε χθες στο Survivor με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη.

Οι Μαχητές με τους Διάσημους αγωνίστηκαν για την ασυλία και μέχρι την τελευταία στιγμή ο αγώνας ήταν ντέρμπι.

Διαβάστε το αποακλυπτικό ρεπορταζ του YouWeekly.gr:

7 το πρωί χτυπάει το τηλέφωνο μου. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ο κατάσκοπος από τον Άγιο Δομήνικο, όπως τον λέω εγώ…»Είδες εχθές survivor!», τι να κάνω, του απαντάω, θέλω δεν θέλω γι’ αυτό με πήρες πρωινιάτικα…»

Φυσικά όχι, μα καλά δεν πήρες χαμπάρι το απίστευτο που έγινε στο παιχνίδι με τους «μαχητές»; Από 6-0 χάσανε την ασυλία με 10-9 δεν σου έκανε τίποτα εντύπωση φυσιολογικό σου φάνηκε; Έχεις ξαναδεί τέτοια ανατροπή;»

Σε παρακαλώ, του απαντάω, μην μου βάζεις δύσκολα και δεν έχω πιει καφέ πρωί-πρωί λέγε τι συγκλονιστικό έγινε πάλι…και μου ρίχνει την βόμβα! Που σας μεταφέρω αποκλειστικά για το blog μου και το youweekly.gr…

«Βρε κουτορνίθι δεν κατάλαβες ότι πούλησαν το παιχνίδι οι «μαχητές» για να χάσουνε την ασυλία και να διώξουν τον Πάνο. Μόνο εγώ το κατάλαβα και ο τρελός ο Κύπριος που τα έκανε πουτ@να με το που έφυγαν για λίγο οι κάμερες.

Σαν να σε βλέπω Δήμητρα, κλείσε το στόμα, όπως στα λέω. Χθες στην ασυλία μια ομάδα των » μαχητών» με «εγκέφαλο» τον Κώστα τον μισθοφόρο πούλησαν την ομάδα τους για να διώξουνε τον Πάνο!

Για να το καταλάβεις καλύτερα, βάλε να δεις το βίντεο του Κώστα με τον Χούτο. Παρατήρησε προσεκτικά την πρώτη βολή του Κώστα. Αυτό για τον συγκεκριμένο παίχτη δεν παίζει. Σου θυμίζω ότι η συγκεκριμένη μονομαχία θα τελείωνε το παιχνίδι ασυλίας.

Ο «μισθοφόρος» έχασε επίτηδες και την ίδια στιγμή που γινόταν το «πούλημα» το κατάλαβε ο Μάριος γι’ αυτό και έκανε την δήλωση στον Τανιμανίδη…»Δεν θέλω να πω τίποτα!», τα είπε μαζεμένα μετά και έγινε της Πόπης.

Μάλιστα μια γυναίκα από τους μαχητές είπε στον Κώστα «ντροπή σου ξεφτίλα πουλημένε!» μάλιστα η συγκεκριμένη που τα έδωσε όλα ενώ θα ψήφιζε Πάνο άλλαξε την ψήφο της μόλις κατάλαβε τι έγινε στο παιχνίδι!»

Φυσικα έμεινα κάγκελο! Είδα το βίντεο και κατάλαβα πόσο δίκιο είχε η πηγή μου. Ρε την σιγανό παπαδιά τον Κωτσάκη τον μισθοφόρο! Δεν του το είχα να είναι τόσο δολοπλόκος. Το κακό είναι ότι τον πήραν χαμπάρι και δεν του βγήκε η συνταγή.

Θα φάει τον Πάνο στην μάπα για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Για δείτε το βίντεο στο youweekly.gr, συγκεκριμένα δώστε βάση στην πρωτη βολή του Κώστα με την «υπερπροςπαθεια» του για νίκη και την δήλωση με νοημα του Μάριου:

Διαβάστε ποιοι και γιατί αποκάλεσαν κακότροπο τσογλάνι τον Χανταμπάκη.