Χαμός στο Survivor: Διώχνουν τον Αγγελόπουλο οι Διάσημοι; “Αν γίνει, γυρίζω στο νησί μου” [video]

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο νησί των Διασήμων;

Τεταμένο είναι το κλίμα στον Άγιο Δομήνικο μετά την τελευταία ήττα των Διασήμων και το χάσιμο του… μουσακά.

Οι παίκτες, όπως θα δείτε και στα επόμενα επεισόδια και σύμφωνα με πληροφορίες του GossipLife.gr, έχουν βγάλει τα βέλη τους και ο καβγάς θα ανάψει στο επεισόδιο της Κυριακής.

Τα θύματα;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και φυσικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, που θεωρείται και το εξιλαστήριο θύμα.

Σόφη Πασχάλη και Στέλιος Χανταμπάκης, που πολλοί θεωρούν ότι κινούν τα νήματα στην ομάδα των Διασήμων είναι οι πλέον δυσαρεστημένοι από τις εξελίξεις στο νησί τους.

Κουτσομπολιά, πισώπλατες μαχαιριές και αήθη σχόλια μεταξύ των παικτών, δίνουν και παίρνουν στα επόμενα επεισόδια, κάτι που δείχνει πως η ομάδα των Διασήμων είναι ένα βήμα πριν τη διάσπαση.

Ωστόσο, αυτό που ταλανίζει τους Διάσημους είναι το ενδεχόμενο να “διώξουν” έναν παίκτη από την ομάδα τους και να τον στείλουν “συστημένο” στους Μαχητές, οι οποίοι είναι και λίγοτεροι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ως μη “Διάσημος” φαίνεται πως κρατά μικρό καλάθι, καθώς παρά τις αγωνιστικές του ικανότητες θεωρείται το φαβορί για πισωγύρισμα στους Μαχητές.

Ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως θα δείτε στο επεισόδιο της Κυριακής, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο, “απειλώντας” πως αν συμβεί θα φύγει από το παιχνίδι.

Μήπως τελικά -γνωρίζοντας οι Διάσημοι ότι ο Αγγελόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει στους Μαχητές- τον ψηφίσουν για να αποκλειστεί από το Survivor το Νο1 φαβορί;

100.000 ευρώ είναι αυτά!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Διαβάστε τι συνέβη στο ξενοδοχείο με τον Αγγελόπουλο και τον έδιωξαν οι Μαχητές.