Απίστευτο ξέσπασμα Γρηγόρη Γεωργάτου για Σόφη Πασχάλη: “Η οχιά ήθελε να…” [φωτο]

Ποιο το ξέσπασμα του Γρηγόρη Γεωργάτου για τη Σόφη Πασχάλη;

Ολοένα και συσπειρώνονται οι διάσημοι -εκτός survivor- απέναντι στην αήθη επίθεση και το θράσσος της Σόφης Πασχάλη.

Οι κατινιές και τα κουτσομπολιά, που η ίδια απέφευγε -όπως έλεγε- αλλά πάντα πρωταγωνιστούσε σε αυτά, την έστειλαν σπίτι της σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά την επίθεση και το “κράξιμο” των επωνύμων (ανάμεσα σε αυτούς Ναταλία Γερμανού, Μάκης Πουνέντης, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Ελένη Μενεγάκη και… η λίστα είναι ατελείωτη) και ο αθλητικός κόσμος τα έβαλε με τη Σόφη Πασχάλη.

Λίγο μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από το Survivor, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέβασε στα social media φωτογραφία της με την λεζάντα: “Κούρασες, στο καλό”.

Το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Γεωργάτος ήταν αρκετά πιο επιθετικός -και θα λέγαμε, όχι αδίκως- απέναντι στις τραγικές ενέργειες της παίκτριας των Διάσημων που έφυγε από το ριάλιτι.

“Να τους ενωσει ηθελε κ τους διελυσε!!!! Κ καλα, Η οχια!!”, έγραψε ακριβώς έτσι στο Instagram ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Γεωργάτος.

Το εντυπωσιακό είναι πως άνθρωποι του αθλητισμού, που γνωρίζουν πέρα από τον καθένα τα περί ομαδικότητας (την οποία ήθελε να πρεσβεύσει η Σόφη Πασχάλη) τη “στόλισαν” ακριβώς όπως και το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε την εύστοχη ανάρτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου για τη Σόφη Πασχάλη:

Διαβάστε με ποιον ήταν παντρεμένη η Σόφη Πασχάλη.