Ανατροπή για αίτια θανάτου George Michael: Έξαλλος ο σύντροφός του “Άντε γαμ@θείτε” Ποιος ο λόγος

Ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 25 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 53 ετών πέθανε από “φυσικά αίτια”, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπεύθυνος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Οξφορντσάιρ του δυτικού Λονδίνου.

“Η έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ τελείωσε”, τα αίτια επιβεβαιώνονται ότι είναι φυσικά, ανακοίνωσε ο Ντάρεν Σάλτερ.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια μαζί με μυοκαρδίτιδα, δηλαδή μια εξασθένιση του καρδιακού μυ, και μια ηπατική στεάτωση, που μεταφράζεται σε συσσώρευση λίπους στα κύτταρα του ήπατος.

Με δύο οργισμένα tweet σχολίασε την έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τα αίτια θανάτου του γνωστού ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ ο τελευταίος σύντροφός του και άνθρωπος που βρήκε τον Μάικλ νεκρό και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο Φαουάζ, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης έγραψε απλώς «Άντε γ@μηθείτε», ενώ λίγο μετά ανέβασε και δεύτερο tweet με μια φωτογραφία του με τον Τζορτζ Μάικλ και το σχόλιο «Η αλήθεια φάνηκε».

Αφού ηρέμησε λίγο, ο Φαουάζ προσέθεσε: «Όλα τα άθλια σχόλια, ο Τύπος και η αστυνομία ήταν πολύ σκληρά και απολύτως άχρηστα. Τώρα ελπίζω να δεχθώ και λίγη αληθινή αγάπη».

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση του ιατροδικαστή ανέφερε ότι ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια, μυοκαρδιοπάθεια, μυοκαρδίτιδα και ηπατική στεάτωση, ανατρέποντας τις φήμες ότι ο τραγουδιστής είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με ευθύνη και του Φαουάζ.