Σε άσχημη κατάσταση η Μενεγάκη: Πώς εμφανίστηκε μετά την κηδεία του… [φωτο]

«Δεν είμαι σίγουρη ότι συνηθίζεται η απώλεια του πατέρα. Δεν είναι εύκολο πράγμα κι ακόμα όταν με ρωτούν πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια, που ο πατέρας σου πέθανε όταν ήσουν δυόμιση χρόνων, τους έλεγα:

“Ε, αφού δεν το θυμάμαι, δεν κατάλαβα τη διαφορά”. Αλλά μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι υπήρχε η έλλειψη της ανδρικής παρουσίας στη ζωή μου και το κατάλαβα στις επιλογές μου».

Με τα λόγια αυτά, σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση πριν από δύο χρόνια μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για πρώτη φορά και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό για τον πατέρα που στερήθηκε σε ηλικία 2 ετών.

Kαι που κατά καιρούς αναζήτησε σε διάφορες ανδρικές φιγούρες, ανάμεσα στις οποίες και ο πολυαγαπημένος της θείος Τάσος, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ένας άνθρωπος εξαίρετος και ουσιαστικό στήριγμα της οικογένειας στα εύκολα και στα δύσκολα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αδελφός της λαμπερής παρουσιάστριας Θοδωρής Μισόκαλος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια Μενεγάκη στην πρώτη της εμφάνιση μετά την κηδεία. Η Ελένη ντυμένη στα μαύρα το πρωί τη Κυριακής, μαζί με τον αγαπημένο της στο κέντρο της Κηφισιάς.