Πάνος Survivor: “Λέει ψέμματα. Δεν είναι μάνατζερ ράγκμπι”. Ποια η πραγματική δουλειά του

Ποια η δουλειά του Πάνου Αργιανίδη από το Survivor;

Αδιαμφισβήτητα, ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor -γνωστός και ως Πανάρας, στους χρήστες του twitter- είναι από τις πιο δυνατές προσωπικότητες των Μαχητών.

Η ίντριγκα, το σχέδιο και η στρατηγική, που πολλοί φορτώνουν στον Πάνο του Survivor, έχουν κάνει τους συμπαίκτες του να τον φοβούνται.

Τελευταία βέβαια, τα πρωτεία στρατηγικής φαίνεται πως του έχει κλέψει ο Τσανγκ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, που χρήζει περαιτέρω ανάλυσης!

Στο θέμα μας λοιπόν!

Ο Πάνος του Survivor, είχε προκαλέσει αίσθηση από την αρχή του παιχνιδιού λόγω του επαγγέλματος, που δήλωνε. Ποιος δεν θυμάται το “μάνατζερ ράγκμπι” κάτω από το όνομά του;

Μια έρευνα του GossipLife.gr στους προσωπικούς λογαριασμούς του Πάνου στα social media, δείχνει μέσω της πληθώρας των σχολίων διαφόρων χρηστών, πως ο μάνατζερ ράγκμπι δεν είναι… μάνατζερ ράγκμπι, όπως σχολιάζουν πολλοί στον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι χρήστες και -απ’ όσο λένε- γνωρίζοντες αναφέρουν πως ο Πάνος Αργιανίδης είναι βοηθός στην ομάδα ράγκμπι της Ελλάδος.

Μάλιστα, τον χαρακτηρίζουν ως “παιδί για όλες τις δουλειές”!

Ωστόσο, τίποτε από τα παραπάνω δεν υιοθετείται. Απλά σας μεταφέρουμε τα σχόλια στις φωτογραφίες του Πάνου Αργιανίδη, στους λογαριασμούς του στα social media, από ανθρώπους που υποστηρίζουν πως τον ξέρουν.

Αλήθεια ή ψέμματα, θα το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο παίκτης μόλις βγει από το Survivor!

Διαβάστε γιατί έξαλλη η αδερφή του Τσανγκ με τα πικρόχολα σχόλια σε βάρος του.