Δύσκολες ώρες για Λευτέρη Πανταζή. Πώς συνδέονται με τις δηλώσεις Ζώζας Μεταξά

Η Ζώζα Μεταξά εμφανίστηκε καλεσμένη με την κόρη της Κόνυ, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου…

Η πρώην γυναίκα του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν, λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια δεν της έδινε λεφτά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν έχω πάρει τίποτα από τον Λευτέρη, μόνο κάτι σακούλες με τα ρούχα μου, όταν έφυγα από τον Λευτέρη τίποτα άλλο. Βγήκε αυτό επειδή άφηνα τον Λευτέρη να λέει ότι θέλει. «

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, έγινε ο απόλυτος χαμός στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα sites, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και την απόφαση της Ζώζας να «καρφώσει» τον Λευτέρη δημόσια και δίπλα στην κόρη της.

Μία κίνηση που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές… Ωστόσο, όλες αυτές οι δηλώσεις είχαν ένα άσχημο αντίκτυπο στην μητέρα του τραγουδιστή.

H μητέρα του Λευτέρη Πανταζή, κ.Παγκοζίδη, βλέποντας στην τηλεόραση αυτές τις δηλώσεις όπου συκοφαντούσαν δημόσια τον γιο της, έπαθε κυριολεκτικά σοκ.

Η γυναίκα δεν μπορούσα να ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να φοβηθούν για την υγεία της… Μετά από το λιποθυμικό σοκ, κάλεσαν εσπευσμένα ασθενοφόρο ώστε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο και να βεβαιωθούν πως όλα είναι καλά.

Αυτή την στιγμή, η μητέρα του τραγουδιστή είναι σπίτι της, υπό παρακολούθηση γιατρών.

Στο πλευρό της είναι τα παιδιά της και ασφαλώς ο Λευτέρης, ο οποίος ταράχτηκε πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του! Όταν συνέβη αυτό προσπάθησε να δείξει ψύχραιμος και να είναι κοντά στην μαμά του.