Ράκος η Σόφη Πασχάλη μετά την αποχώρηση: Σε ελεεινή κατάσταση μόλις διάβασε τα..

Ράκος είναι η Σόφη Πασχάλη σύμφωνα με πληροφορίες.

Αφορμή όπως είναι φυσιολογικό στάθηκαν τα σχόλια του κόσμου με αφορμή την στάση της αλλα και την αποχώρηση της απο το παιχνίδι.

Η Σόφη Πασχάλη που ενώ ακόμη και σήμερα δεν κάνει πίσω και θεωρεί την συμπεριφορά της σωστή μέσα στο παιχνίδι, παρόλα αυτά δεν παυει να είναι στεναχωρημένη με τον κόσμο που την αποδοκιμάζει.

Η ίδια θεωρεί ότι αδικήθηκε απο αυτά που έδειχναν στο μοντάζ και ότι ο Αγγελόπουλος είναι πιο «σκοτεινός» άνθρωπος απο αυτό που δείχνουν οι κάμερες!

Όπως και να έχει σύντομα θα βγει σε κάποια εκπομπή να αναλύσει την θέση της και να συμμαζέψει (;) την κατεστραμένη της εικόνα!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, πέρα από την ένταση που υπήρξε στην ομάδα των «Διασήμων», είδαμε και τη Σόφη Πασχάλη να αποχωρεί από το Survivor.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, η γυμνάστρια έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις: «Από το Survivor θα μου λείψει το γεγονός ότι έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

Συνειδητοποίησα ότι ένα πιάτο φαγητό και μια αλλαξιά ρούχα αρκούν για τον άνθρωπο και μπορείς να είσαι απόλυτα καλλυμμένος. Επίσης αν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, κράτα τον γερά γιατί η αγάπη είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει στον κόσμο κάτι το οποίο μου έλειψε εδώ»

Και συνέχισε:

«Εδώ δεν υπήρξε αγάπη και ίσα ίσα που με την πάροδο του χρόνου βλέπεις ότι ξυπνάς ζωώδη ένστικτα (τα ένστικτα γίνονται ζωώδηΣ, όπως δήλωσε κάνοντας χιλιάδες πτυχία φιλολογίας να προβούν στο απονενοημένο) και η ανθρωπιά κάνει πέρα. Αν ένα πράγμα επιθυμώ για τον εαυτό μου είναι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια που φοβόμουν τόσα χρόνια».

«Για τις φίλες μου, πραγματικά, ευελπιστώ να προσέχουν και να φτάσουν εκεί όπου εκείνες επιθυμούν. Δεν λυπάμαι για κάτι. Με θεωρώ αυτή τη στιγμή τυχερή και δεν θα ζήσω από αύριο αυτή τη στενάχωρη κατάσταση που ζουν τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο που λυπάμαι είναι για τις δύο φίλες μου , που τις είπα και στις δύο να προσέχουν και αναλόγως το τι ανάγνωση θα κάνουν σήμερα από το ποιος θα βγει σήμερα, θα καταλάβουν πολλά και το πως είναι το παιχνίδι και ποιες είναι οι προτεραιότητες.» κατέληξε η Σόφη Πασχάλη

Διαβάστε ποια η απίστευτη επίθεση Γεωργάτου σε Σόφη Πασχάλη.