Star Academy: Απόλυτο trash, επικός Καρβέλας, γηρασμένη Βίσση και φάλτσα [video]

Πώς εξελίχθηκε η πρεμιέρα του Star Academy με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα;

Σε ένα παρωχημένο ριάλιτι σόου με πολλά φάλτσα και έναν trash Φουρθιώτη εξελίχθηκε η πρεμιέρα του Star Academy, που στη Γαλλία παρουσιάζει ο… Νίκος Αλιάγας.

Ξεχώρισαν οι επικές ατάκες του Νίκου Καρβέλα, η Άννα Βίσση που παρά τα μπότοξ δεν μπορούσε να κρύψει την ηλικία της και τα φάλτσα των σπουδαστών και του Φουρθιώτη.

Ενδεικτικά, μερικές ξεχωριστές στιγμές από την πρεμιέρα του Star Academy:

Ο Μένιος Φουρθιώτης καλωσόρισε κοινό και κριτική επιτροπή στο talent show του Epsilon.

Το Star Academy έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και ο Μένιος Φουρθιώτης καλησπέρισε το κοινό στο show υποδεχόμενος τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ο πρώτος από τους κριτές που κάνει την είσοδο του στο πλατό του Star Academy. Ενώ λίγο αργότερα η Ναταλία Γερμανού θα λάβει κι εκείνη το θέση της.

Ο Νίκος Καρβέλας αφού κοιτάξει στα μάτια τον Μένιο Φουρθιώτη και ισιώνει το σακάκι του, δεν θα πει κουβέντα, κι έτσι σιωπηλά θα κάτσει στην καρέκλα του. Η Άννα Βίσση κάνει την είσοδο της με ευχές για το καινούριο εγχείρημα του Epsilon και αφού κάνει τις χαλαρωτικές ασκήσεις στον Νίκο Καρβέλα θα συμπληρώσει την κριτική επιτροπή με την παρουσία της.

Ναταλία Γερμανού: ««Ήσουν γλυκούλα πολύ, φαλτσούλα πολύ, υποτονικούλα κάπως…»

Η 19χρονη Ειρήνη Ασιαλέμ, η πρώτη διαγωνιζόμενη του Star Academy που συμμετείχε στο Star Κύπρος τραγουδά με αρκετό άγχος και υποτονικότητα «Τους είπες πως» και δέχεται τις ιδιαίτερες κριτικές της επιτροπής…

«Ήσουν γλυκούλα πολύ, φαλτσούλα πολύ, υποτονικούλα κάπως, αλλά όλα αυτά διορθώνονται» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού για την εμφάνιση της.

«Τι ύψος έχεις; Τι βάρος έχεις; Τι χρώμα μάτια έχεις; Τι χρώμα έχουν τα σεντόνια στα οποία κοιμάσαι; Τι φαγητό σου αρέσει;» ρωτούσε ο Νίκος Καρβέλας. «Εγώ θα ήθελα αυτά να ξέρω. Μετά θα σου πω. Το τραγούδι είναι κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτά πράγματα, για αυτό και πρώτα ασχολούμαστε με αυτά που έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το τραγούδι είναι μια αφηρημένη έννοια, οπότε ασχολούμαστε πρώτα με την αληθινή ζωή» συνέχισε ο συνθέτης.

«Νομίζω ότι δεν ήσουν όσο καλή θα μπορούσες να είσαι. Έτσι σου αρέσει να τραγουδάς; Γιατί η Ναταλία είχε δίκιο, το φάλτσο το ακούσαμε» έλεγε η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας επέμενε:

«Δεν ήταν ο εαυτός της τη στιγμή που έκανε φάλτσο.»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πάλι είχε διαφορετικές συμβουλές για την Ειρήνη, που είχε μείνει αποσβολωμένη με όσα άκουγε: «Δεν φαντάζομαι κορίτσι μου ότι είσαι σε εξωσωματική πτήση. Φαντάζομαι ότι είσαι εσύ και είσαι μέσα στο κορμί σου και είσαι κανονική και μη φοβάσαι καθόλου τον Καρβέλα. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Μπορείς να τρως μακαρόνια, μπορεί να σου αρέσει το ροζ, να σου αρέσει η Βίσση. Ό,τι γουστάρεις. Είσαι ωραίο κορίτσι. Φαντάζομαι έφαγες λίγο παραπάνω μακαρόνια από τότε που πήγες στα καλλιστεία. Λίγο. Κόψ’ τα! Και σήμερα το βράδυ ήσουν ψαρωμένη. Έχεις τον καιρό μέσα, καλυτέρεψε το, ώστε να βρεις τον εαυτό που λέει ο Νίκος.»

Η ξεχωριστή στιγμή όπου η Άννα Βίσση τραγούδησε στο Star Academy

Το κοινό και οι κριτές σχεδόν απαίτησαν να τους χαρίσει ένα τραγούδι στο 1ο live του Star Academy. Η Άννα Βίσση βρέθηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει το «Ξανά Μανά» και μετά την ολοκλήρωση του, ο Νϊκος Καρβέλας θέλησε να πάρει το λόγο για να …την κρίνει.

«Εμένα μου άρεσε. Σε μερικά σημεία νομίζω ότι τονικά δεν ήσουν πολύ σωστή. Μπορείς. Το’ χεις κι εσύ. Με την καθοδήγηση των ειδικών… Σε κάποια άλλη ζωή μπορεί να σου είχα γράψει, να σου είχα κάνει διάφορα, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είσαι πάνω από τις δυνάμεις μου και δεν μπορώ» είπε ο Νίκος Καρβέλας κλέβοντας το επιφώνημα της Ναταλίας Γερμανού και το χειροκρότημα του κοινού με τις ατάκες του.

1 Response
  • Ανώνυμος
    5 Απριλίου, 2017

    σαπίλα από παρωχημένες μούμιες. Δεν υπάρχει αμφιβολία δεν έχουμε πατώσει ακόμα. Η παρακμή βαθαίνει ακόμα. Έλεος…