Survivor: Δυσφορία στην παραγωγή με ασυγκράτητους έρωτες. Βάζουν επιπλέον κάμερες για να…

Ποιες οι εξελίξεις στο Survivor μεταξύ Διασήμων και Μαχητών;

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το Survivor αποτελεί το No1 τηλεοπτικό προϊόν της σεζόν, κάτι που αποδεικνύουν και τα καλπάζοντα νούμερα τηλεθέασης.

Η παραγωγή, οι παίκτες αλλά και ο σταθμός ζουν μεγάλες στιγμές, βλέποντας το Survivor και τη δυναμική τους να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, το μελανό ίσως κομμάτι για την παραγωγή είναι οι ασυγκράτητοι έρωτες που γεννιούνται στον Αγιο Δομήνικο.

Παρά το γεγονός, ότι κάτι τέτοιο -έστω και κρυφό- θα ανέβαζε ακόμη περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor, η παραγωγή δείχνει να δυσφορεί με τους παίκτες, που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις ορμές τους.

Ποιος άλλωστε δεν νοσταλγεί στιγμές Καραφώτη-Μάρως Λύτρα στο Fame story;

Ε λοιπόν, ο ΣΚΑΙ είναι αποφασισμένος πως δεν θέλει να στηριχτεί το Survivor σε αυτήν τη δοκιμασμένη και φυσικά επιτυχημένη συνταγή.

Τόσο στους Μαχητές όσο και στους Διάσημους του Survivor γίνεται σούσουρο για κρυφές και “απαγορευμένες” σχέσεις, που βέβαια είναι απορίας άξιο πώς γεννήθηκαν ανάμεσα στη βρώμα, την ασιτία και τις… κακουχίες.

Μάλιστα, ο σταθμός – όπως αναφέρουν πληροφορίες του GossipLife.gr – σκέφτεται να βάλει επιπλέον κάμερες στο Survivor, ωστε να αποτρέψει τρυφερά κρυφά ενσταντανέ μεταξύ των παικτών, που απομονώνονται!

Έτσι λοιπόν, μην παραξενευτείτε αν στα επόμενα επεισόδια απολαύσετε πανοραμικά πλάνα από κρυφή κάμερα εγκατεστημένη σε… κοκοφοίνικες!

Διαβάστε ποιο το απίστευτο ξέσπασμα του συντρόφου της Ελισάβετ Δοβλιατίδου.