Πώς η Βαλαβάνη ξεμονάχιασε τον Αγγελόπουλο. Έξαλλος ο γυναικείος πληθυσμός [video]

Πώς έλυσαν τις διαφορές τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος;

Οι κόντρες στην ομάδα των Διασήμων του Survivor ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα τους είχε πέσει πολύ αγωνιστικά και είχαν σερί ηττών απέναντι στους Μαχητές.

Έτσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και ζήτησε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλήσουν για να τα βρουν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σειρά του αναγνώρισε την κίνηση συμφιλίωσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, και οι δυο τους απομονώθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για πέντε λεπτά τις όποιες διαφορές τους και να επανέλθει το ειρηνικό κλίμα στην ομάδα.

“Συζητήσαμε με την Ευρυδίκη, το κύριο κομμάτι της συζήτησης ήταν μια αγκαλιά και υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο.

Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια από την πλευρά της γιατί έκανε το πρώτο βήμα και για μένα δεν υπάρχει τίποτα με την Ευρυδίκη.

Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε αλλά μέσα σε αυτό το θολό τοπίο και την παρεξηγημένη ίσως εικόνα μου, απ’ ότι μου είπε, τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε στην πεντάλεπτη κουβέντα μας. Κατάλαβε κάποια πράγματα διαφορετικά;

Ίσως επηρεάστηκε από κάποιες καταστάσεις;Για μένα δεν υπάρχει τίποτα, μου έλυσε κάθε ερωτηματικό”, είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γιατί άραγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλεγε και ξανάλεγε πως η συζήτηση αλλά και η αγκαλιά δεν είχε πονηρό υπόβαθρο;

Ένα είναι το μόνο σίγουρο! Πως κατα τη διάρκεια της συζήτησης ένα “Γιώργο, μακριά” πλανιόταν πάνω από τον Άγιο Δομήνικο και σίγουρα ήταν η φωνή του σύσσωμου γυναικείου πληθυσμού!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε πώς φύτρωσαν ξαφνικά ταβέρνες στον Άγιο Δομήνικο.