Ελεεινή κολοτούμπα από Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι έλεγε για Αγγελόπουλο λίγες μέρες πριν, ποιος την επηρέασε [video]

Τι έλεγε λίγες μέρες πριν καταψηφίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τις τελευταίες μέρες είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της χώρας.

Και δυστυχώς όχι για καλό.

Η απόφαση της να ακουμπήσει τα… ιερά και τα όσια του γυναικείου πληθυσμού της Ελλάδας την έχει μετατρέψει σε κόκκινο πανί των απανταχού θαυμαστριών του Γιώργου Αγγελόπουλου

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα…αγαπησιάρικα τιτιβίσματα των χρηστών του Twitter θα καταλάβει ότι μιλάμε για τσουνάμι γυναικείας οργής, το οποίο έχει πλημμυρίσει τα social media.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι περίμεναν πως θα είναι προτεινόμενος ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αυτή την ψηφοφορία.

Ο αγαπημένος παίκτης των τηλεθεατών αν εξαιρέσει κανείς τον καυγά που είχε με τον Χανταμπάκη δεν έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιον άλλο παίκτη των διασήμων.

Η ίδια η Ευρυδίκη μάλιστα πριν λίγες μέρες του έπλεκε το εγκώμιο τονίζοντας ότι διαφέρει από τους άλλους άντρες της ομάδας.

Από κοντά και η Σόφη Πασχάλη η οποία έσταζε μέλι για τη συμπεριφορά του.

Πώς άλλαξαν γνώμη η δύο παίκτριες;

Είναι προφανές, πως η κλίκα στην οποία ανήκουν τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και η Σόφη Πασχάλη έχει βάλει το χεράκι της, προκειμένου να επηρεάσει τους άβουλους (;) παίκτες.

Οι κατινιές και τα προμελετημένα σχέδια, δίνουν και παίρνουν στην εν λόγω παρέα με τον αρχηγό τους να μην βγαίνει ποτέ μπροστά!

Το παρήγορο είναι πως πλήθος κόσμου κατάλαβε τις βλέψεις των συγκεκριμένων παικτών, που μάλλον υποδείκνυε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν μιλούσε για βρόμικο παιχνίδι.

Ποιος είναι άραγε ο διπρόσωπος της παρέας;

Δείτε την απίστευτη κολοτούμπα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

Διαβάστε πώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε η πιο μισητή παίκτρια του Survivor.

1 Response
  • ΕΦΗ
    22 Μαρτίου, 2017

    Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ…..