Ξεφτίλα η Βίσση: Δείτε την να πουλάει κρέμα στο Έψιλον. Κράξιμο από φαν της [video]

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί η πάλαι ποτέ (;) ιέρεια (την έχει προσκυνήσει άλλωστε και ο Λιάτσος το 2003) του ελληνικού πενταγράμμου Άννα Βίσση.

Και στο παρελθόν έχουν υπάρξει διαφημίσεις αοιδών, σε όχι και τόσο πρωτοκλασάτα προϊόντα, όπως πχ τα ιστορικά μασαζοκαλσόν που διαφήμιζε στα 90ς η Τζίνα Βαρώνη

Άλλα όταν οι φανζ της Άννας Βίσση βλέπουν την Ελληνοκύπρια σταρ να διαφημίζει στο Έψιλον, κρέμες Aloe Vera, δεν μπορεί να μην εκνευριστούν από το θέαμα.

Κάτι που φαίνεται πεντακάθαρα, από τα φαρμακερά σχόλια τους κάτω στην διαφήμιση στο youtube και φυσικά τις αντιδράσεις του κόσμου στα social media.

Αν κρίνουμε από το μένος των σχολίων, οι “Βισσικοί ” δεν άντεξαν μάλλον, το σοκ του να βλέπουν ένα από τα “κραταιά σύμβολα” της υποτιθέμενης εποχής της ευδαιμονίας να “αποκαθηλώνεται” μπροστά του, πουλώντας κρέμες στο Έψιλον.

Μερικά σχόλια:

“αν είχαν χιούμορ στη διαφήμιση της Βίσση για την Aloe Vera θα έπαιζε το “Μπορείς απόψε να πιεις όλα τα φίλτρα της γης”

“Ποσο πιο χαμηλα να πεσει η Βίσση.. μεχρι κ διαφημιση για αλοε βερα εκανε στο Ε”

“Η Βίσση με συριζα παντως κανει τελεμαρκετιν.”

1 Response
  • Ελιζα
    13 Μαρτίου, 2017

    To Epsilon είναι το πιο ξευτιλισμένο κανάλι ever!!! Το γεγονός ότι βάζει τους παρουσιαστές να διαφημίζουν αυτά τα προϊόντα είναι ξεφτίλα από μόνο του.. Σαν δεν ντρέπονται λεω γω!
    Να βλέπεις τη Ναταλία Γερμανού, τη Βίσσυ να πέφτουν τόσο χαμηλά γιατί αυτό το κανάλι είναι της φτήνιας… Καλά ρε..για να διατηρήσετε τις θέσεις εκει, σε αυτό το ‘κανάλι’ κάνεται ότι σας πουν για να μη χάσετε τις δουλειές σας… Ε.. ρε ξεφτίλες..