Αποκαλυπτικός Φερεντίνος: Ποια η σχέση του με πρώην Παυλίδου “Με τη Σοφία μπορώ να σου πω ότι…” [video]

Τον Χρήστο Φερεντίνο φιλοξένησε o Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Ο παρουσιαστής του Alpha μίλησε για το χωρισμό του με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, τα νέα δεδομένα στη ζωή του και πως το αντιμετωπίζει.

«Μπορώ να σου πω ότι μιλάμε και καθημερινά με τη Σοφία Παυλίδου. Όταν έχεις δυο παιδιά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να μοιραστείς και όταν έχεις ένα τόσο μεγάλο παρελθόν δεν χάνονται αυτά τα πράγματα. Συνεχίζονται με έναν άλλο τρόπο.

Για να κρατήσει ένας γάμος χρειάζεται ένας κοινός συμβιβασμό. Η κλασική μορφή του γάμου έχει χάσει τη δυναμική της. Μπορεί να προχωρήσει ενδεχομένως και με άλλους τρόπους.

Είναι ωραία φάση να είσαι εργένης. Το να μένεις λίγο με τον εαυτό σου και να βλέπεις να κυλάει διαφορετικά ο χρόνος.

Βέβαια, δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά. Αν σκεφτείς ότι μένουμε ξεχωριστά κατά τα άλλα έχουμε μία πολύ συχνή επαφή και επικοινωνία.

Αναγκάστηκα να κάνω πλύσιμο πιάτων. Είναι το χειρότερό μου. Λίγο στρώσιμο σεντονιών. Τα έχω σε καθημερινή βάση και η ακαταστασία επανέρχεται περισσότερο. Μπαίνεις πάλι στα φοιτητικά χρόνια» ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος.