Μυστήριο με αποχώρηση Παπαδοπούλου από Survivor: “Της έστειλα μήνυμα στο Viber και…”

Ποιο το αποκαλυπτικό σχολιο για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την αποχώρησή της από το Survivor;

Το μυστήριο καλά κρατεί με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor.

Στο αποψινό (18/4) επεισόδιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, αλλά μέχρι τότε οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy day» ο Χάρης Λεμπιδάκης, υποστήριξε πως μίλησε με τον αδελφό της τραγουδίστριας, ο οποίος υποστήριξε πως «η αίσθησή μου είναι πως αποχώρησε, αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί της», ενώ είπε ακόμη πως ο ίδιος έστειλε μήνυμα μέσω Viber στην Παπαδοπούλου, η οποία φαίνεται να το παρέλαβε και να το διάβασε πριν από την εκπομπή!

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΪ ανήρτησε μια φωτογραφία, η οποία περιέπλεξε περισσότερο τα πράγματα. Σ΄αυτήν δείχνει την Παπαδοπούλου να συνομιλεί με τον Αγγελόπουλο και στη λεζάντα αναφέρει:

Η Ειρήνη με τον Αγγελόπουλο έχουν έρθει πιο κοντά, παρά τις κόντρες που υπάρχουν στην ομάδα των Διάσημων. Θα συνεχιστεί αυτό;;».

Από ‘κει και πέρα, το βέβαιο είναι ότι ο ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα έχει ενισχύσει τα… μέτρα ασφαλείας για να μην διαρρέονται οι πληροφορίες σχετικά με τα όσα γίνονται στα αγωνίσματα.

Είναι σαφές πως τα spoilers δεν έχουν κάνει δουλειά τελευταία και είναι χαρακτηριστικό πως ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς ανακοινώνει ο Τανιμανίδης στο έκτακτο συμβούλιο που έχει συγκαλέσει και το οποίο έχει γίνει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ έχει μειώσει στο ελάχιστο τους ανθρώπους που βλέπουν τα επεισόδια από την στιγμή που φεύγουν από τον ΑΓιο Δομίνικο μέχρι την στιγμή που προβάλλονται στην τηλεόραση, ενώ έχει ξεκαθαρίσει στα μέλη της παραγωγής πως θα υπάρξει άμεση αντικατάσταση των μελών της, αν επιβεβαιωθεί πως η διαρροή γίνεται εκ των έσω.

Διαβάστε ποιους αφορά το έκτακτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.