Απίστευτες αποκαλύψεις Σόφης Πασχάλη για Survivor: «Ο Ντάνος έδωσε παπούτσια και πήρε… Ο Χρανιώτης…» [video]

Τι αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη για τις παρασπονδίες Αγγελόπουλου και Χρανιώτη στο Survivor;

Η Σόφη Πασχάλη που στην αποχώρησή της από το παιχνίδι αντοχής του Σκάι είχε μιλήσει για ψέμα, για ψάρια και για συμπεριφορές άδικες βρέθηκε στην επομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα και επιτέλους μίλησε ανοιχτά.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό επεισόδιο για κλοπή φαγητού η δασκάλα γιόγκα που βρίσκεται πλέον μακριά από τον Άγιο Δομίνικο μας δίνει επιτέλους όλες τις απαντήσεις και σιγά σιγά τα κομμάτια ενώνονται…

«Δεν παίζαμε τίμια. Κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι όταν βλέπουν κάτι άδικο και δεν μπορούν να μιλήσουν γιατί δεν υπήρχε καταγεγραμμένο το συμβάν αυτό στις κάμερες, πώς να μιλήσουν; Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς αρχικά είναι να το συγχωρήσουμε και να το αφήσουμε στην άκρη.» και συνεχίζει…

«Αρχικά όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι αυτό μας είχε δηλώσει ο Χρανιώτης ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μ’αρέσει να είμαι εκτός ορίων. Ένα βράδυ χάσαμε τον Γιώργο και εμφανίστηκε ξαφνικά και έφερε απ’έξω χωρίς να ξέρουμε πως το βρήκε φαγητό. Έγινε δύο φορές. την πρώτη φορά δεν θυμάμαι τι ήταν την δεύτερη ήταν ψωμί. Κάνει μια κίνηση που την μοιράστηκε με κάποια αγόρια και αυτό…»

«Γίνεται αυτό το σκηνικό και μετά εμείς όταν έγινε αυτό κάναμε μια κουβέντα και είπαμε έγινε μια φορά δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Την πιο απόλυτη θέση πάνω σε αυτό την πήραμε εγώ και ο Στέλιος. Ο Στέλιος ήταν εναντίον αυτού. Εγώ ήθελα να το ζήσω όλο, να το ζήσω σωστά, να δω πώς θα αντεπεξέλθω. Ήταν όλοι αντίθετοι. Ο Γιώργος μας λέει ναι έχετε δίκιο αλλά έχω κάνει ακόμα ένα deal για το ψωμί το έκανε και μετά δήλωσε ποτέ ξανά και δεν το έκανε όντως.»

«Ο Αγγελόπουλος λοιπόν ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να κάνει ότι κάνει όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πράγματα της ομάδας για να πάρει πίσω φαγητό. Δεν έχω απολύτως τίποτα με κανέναν αλλά όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να πάρει πράγματα… έδωσε τα παπούτσια του και μας είπε ότι τα πήρε το κύμα.. και έφαγε μόνος του και το φαγητό»