Φοβερή Ειρήνη, Survivor: “Θα χαρεί ο Μανωλάκης να κάνεις παρέα με Τσάνγκ” Τι εννοούσε για Στέλιο

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor, ξεκίνησε χθες πολύ δυνατά.

Όπως ξέρετε οι ομάδες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο του φαγητού και συγκεκριμένα το έπαθλο της Merenda και αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Μετά όμως από τη Merenda, οι «Διάσημοι» έπρεπε να αποχαιρετίσουν ένα μέλος της ομάδας τους καθώς κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη τους για να πάει στους «Μαχητές», οι οποίοι μετά το τροχαίο ατύχημα είχαν μείνει λίγοι!

Ενώ ήταν σε εξέλιξη λοιπόν η ψηφοφορία των «Διάσημων», η ψήφος που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας δημιούργησε πολλές απορίες ήταν αυτή της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την ψήφο της στον Στέλιο Χανταμπάκη. Ως εδώ, όλα καλά, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα! Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει!

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αιτιολογία που έδωσε.

Συγκεκριμένα, είπε ότι: «Σε στέλνω, γιατί είσαι καλός αγωνιστικά και γιατί είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί ο Μανωλάκης που θα κάνεις παρέα με τον Ορέστη».

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Η Ειρήνη λέει ξεκάθαρα στον Στέλιο ότι κάνει τον Κινέζο και τον ψήφισε για να πάει να κάνει παρεούλα με τον φίλο του τον Κινέζο από τη Θεσσαλονίκη!

Δείτε την «αινιγματική» ψήφο της Παπαδοπούλου παρακάτω:

Διαβάστε γιατί βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά.