Κλάματα για Survivor: Σταματάει η μετάδοση για μια εβδομάδα. Πότε και γιατί

Με ένα παίκτη λιγότερο λόγω ατυχήματος και σίγουρη αριθμητική υπεροχή των “Διασήμων” η παραγωγή του παιχνιδιού survivor αποφάσισε εσπευσμένα να ενισχύσει νωρίτερα από το καθορισμένο τους “Μαχητές” στέλνοντάς τους μετά από ψηφοφορία των πρώτων έναν παίκτη.

Ετσι, μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο δεύτερος παίκτης που αλλάζει ομάδα, αλλά ακολουθώντας την αντίθεση πορεία από αυτή του “Ντάνου”.

Μάλιστα, τη Μεγάλη εβδομάδα τα επεισόδια θα περιοριστούν κάτι που βολεύει πολύ την παραγωγή μιας και μετά το ατύχημα χρειάστηκε να κάνουν πολλές αλλαγές τόσο στη ροή του προγράμματος ενώ χρειάστηκε για κάποιες μέρες να σταματήσουν και τελείως τα γυρίσματα, γεγονός που αποσυντόνισε τους παίκτες σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Τα επεισόδια σταματούν τη Μεγάλη Τρίτη λόγω Πάσχα και για μια ολόκληρη εβδομάδα καθώς το αγαπημένο παιχνίδι θα επανέλθει ξανά στις οθόνες την Τρίτη του Πάσχα.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις κάποιων για διακοπή μόνο πέντε ημερών μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είχε προστεθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και επεισόδιο τις Πέμπτες.