Γελοίος Χανταμπάκης: Σeξισμός, μισογυνισμός και τρελό bullying σε Παπαδοπούλου. Οργή λαού

Στο Survivor που θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη (6/4), το trailer μας αποκαλύπτει τους Διάσημους (με αρχηγό ποιον άλλον; Τον Στέλιο Χανταμπάκη) να κάνουν -ακραία όπως δείχνουν τα πλάνα- πλάκα σε βάρος της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Σε άλλο σημείο του trailer, το bullying σε βάρος της Παπαδοπούλου, το προβλέπει και ο «μαχητής» πλέον, Γιάννης Σπαλιάρας.

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι το θράσος, τα κόμπλεξ και ο προβληματικός χαρακτήρας του Στέλιου Χανταμπάκη είχαν κάνει την πλήρη εμφάνισή τους, ο εν λόγω (Δι)άσημος μας απέδειξε οτι η κακία είναι ανεξάντλητη.

Στο τρέιλερ λοιπόν του σημερινού επεισοδίου, φαίνεται στην καλύβα ο Στέλιος Χανταμπάκης με την παρέα του (χωρίς την Ειρήνη Παπαδοπούλου) να χλευάζουν ενδεχόμενη ή προηγούμενη ψηφοφορία λέγοντας το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, αντί για χαρτί ο ευφυέστατος Χανταμπάκης σκέφτηκε να πάρει το “τριγωνάκι” από το μαγιό συμπαίκτριάς του!

Η σeξιστική κίνηση στην οποία προέβη, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, βρήκε μάλιστα και αποδέκτες! Ποιους άλλους; Μπο, Λάουρα, Χούτο, Ευρυδίκη – σύμφωνα με το τρέιλερ- οι οποίοι γελούσαν με την… καρδιά τους!

Το προκλητικό της υπόθεσης είναι πως άτομα που δεν προσφέρουν τίποτα στο παιχνίδι, γελούν εις βάρος παίκτριας που πάμπολλες φορές τους έχει ταΐσει.

Γυρνώντας στον Στέλιο Χανταμπάκη, θα θεωρούσε κανείς πως οι σκηνές στις οποίες επιδίδεται καλό θα ήταν να μην προβάλλονταν από τον σταθμό, λόγω του ότι το Survivor είναι μια εκπομπή που τη βλέπουν και παιδιά. Αλλά και τα δικά του τα παιδιά!

Ας ελπίσουμε, το τρέιλερ να είναι υπερβολικά μονταρισμένο και όχι αυτό που φαίνεται, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, τέτοιες συμπεριφορές είναι άκρως επικίνδυνες και ο ΣΚΑΙ θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ποιο το παραλήρημα της Όλγας Πηλιάκη για τον Χανταμπάκη.